14 Haziran 2009

İlk Kazmayı Ev Sahibi Vurdu…

http://www.mardin.bel.tr/2009/haber/AspRes/h068.JPG
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında görüntü kirliliği yaratan yol kenarındaki büfelerin yıkımından sonra şimdide eski Mardin Belediye Başkanı Ali İhsan Ensarinin tarihi Kız Meslek lisesinin altında bulunan bürosunun yıkımı yapıldı.

Konu hakkından Mehmet Beşir Ayanoğlu yaptığı açıklamada” tarihi kentin eski ihtişamına kavuşması için başlattığımız kentsel dönüşüm projesi kapsamında tarihi binaların üstünde ve önünde bulunan beton binaların yıkımına başladık.

Şimdiye kadar cadde kanaralarında bulunan 10 adet büfenin yıkımını gerçekleştirdik.Şimdide tarihi Kız Meslek Lisesinin önünde bulunan eski Başkanlardan Ali İhsan Ensarinin bürosunu yıkıyoruz.Büronun yıkımda bizlere verdiği destek için eski Belediye Başkanı Ali İhsan Ensariye teşekkür ederim.
http://www.mardin.bel.tr/2009/haber/AspRes/h068a.JPG
Ayrıca tarihi ve turizm kenti olan ilimizin hak ettiği seviyeye gelmesi için valilikle beraber hareket ediyoruz.hemşerilerimizden ricamız bizlere destek vermelerini istiyorum dedi.

Eski Belediye Başkanı Ali İhsan Ensari ise” Mardin’in eski kimliğine kavuşması için yapılan çalışmaları takdirle karşılıyorum .Bizlerde yapılan bu çalışmalara bir nebze yardımcı olmak için büromuzu yıktık.Yaptıkları Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu kutluyor , başarılı çalışmalarının devamını dilerim dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum