19 Haziran 2009

Mardin’e 2 Adet Çocuk Parkı…

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/bilgepark.gif
Flopark Anonim Şirketinin yöneticileri, Vali Hasan Duruer’i Makamında ziyaret ettiler. Valilik Makamında yapılan görüşmelerden sonra Flopark Anonim Şirketi tarafından Mardin 75’nci Yüz yıl parkında yaptırılan çocuk parkın açılışı yapıldı.

Bursa’da, çocuk oyun alanları ve parkları yapan Flo Anonim Şirketi, biri Mardin 75’nci Yüz yıl parkı, öteki ise Bilge köyünde olmak üzere 2 adet çocuk oyun alanı ve park yaptırarak hizmete sundu.

Vali Hasan Duruer, çocuk oyun alanları ve çocuk parkı yapan Bursalı Türk Girişimci ve İş Dünyası Konfederasyonu Başkanı Flopark Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Beysel ile daha önce temasa geçerek parkların yapılması kararlaştırılmıştı. Geçtiğimiz mayıs ayında Mardin Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyünde yaşanan katliam ardından yetim ve öksüz kalan çocukların rehabilitasyonu kapsamında bir çocuk oyun alanı ve parkının buraya yapılmasına karar verildi. Avrupa’nın birçok ülkesine çocuk oyun alanları ve parkları yaptıran Flopark Anonim Şirketi Bursa fabrikasında itina ile üretilen çocuk oyun alanları ve parklardan biri tarihi Mardin kentinin 75’nci Yüzyıl parkına yaptırılan çocuk parkı, ahşap Vakum emprenye ve özel çelik tellerden oluşan alev yürümez iplerle aktiviteli ürünlerden üretildiği belirtildi.

Mazıdağı Bilge köyünde yaptırılan çocuk parkı ise, birinci sınıf Rus çanı kurşunsuz metalik aktive alternatifi çok olan malzemeden uygulanmış toplam 2 adet çok amaçlı çocuk oyun alanı ve parkını yaptıran Firmaya teşekkür eden Mardin Valisi Hasan Duruer, çocuklara sağlanan bu güzel ortam ile daha sağlıklı bir ortamda oyun oynama imkanına kavuştuklarını söyledi.

Mardin 75’nci Yüzyıl parkında açılışı yapılan çocuk oyun alanı ve parkına konulan ahşap çocuk parkı ve oyun alanı çok amaçlı kullanımı ile çocukların yoğun ilgisini çekeceğini vurgulayan Mardin Valisi Hasan Duruer, hayırsever Bursalı iş adımı ve ile Flopark firmasının açılış törenine katılan 3 yöneticisine ayrı ayrı teşekkür etti. Çok amaçlı oyun parkında inceleme yapan Vali Duruer, bu tür hizmetlerin hayırseverlerce bağışlanarak yapılmasının ayrı bir anlam ve öneminin olduğunu da vurgu yaptı.

Bilge köyünde yaptırılan çocuk oyun alanı ve parkı ile yetim ve öksüz çocukların vakit geçirme bağlamında daha sağlıklı bir ortamda büyümelerine imkan ve olanak sağlanmasına katkı sağladıkları için de çok mutlu olduklarını ifade eden Flopark firmasının yöneticileri, Mardin 75’nci Yüzyıl parkının açılışı ardından Bilge Köyündeki parkın açılışına gittikleri belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum