19 Haziran 2009

Sağlık Çalışanları Yemekte buluştu

Mardin’de görev yapan doktor ve ilaç mümessilleri akşam yemeğinde bir araya topladı.
http://www.ilacnet.com/mkportal/modules/gallery/album/a_45.gif
Mardin’de görev yapan doktor ve ilaç mümessilleri akşam yemeğinde bir araya topladı.

Mardin Park Hastanesi Doktorlarının tam kadro hazır olduğu yemek Grand Yay Otelinde verildi. Yemek öncesi bir konuşma yapan Celtis İlaç Firması Bölge Müdürü Mehmet Değirmenci, Mardin’de çalışan doktorların çok zor şartlar altında görev yaptıklarını bildiğini söyledi.

Mardin bölgesinde görev yapan doktorları böyle bir yemekte bir araya getirdikleri için mutlu olduklarını anlatan Değirmenci, “Doktorluk kolay bir meslek değil Ama doğuda yapmak daha zor. Doktorlarımız kısıtlı imkânlarına rağmen büyük bir özveri ile görevlerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bizde Celtis ilaç firması olarak doktorlarımıza yaptıkları üstün hizmetlerinden dolayı bir araya getirmeye düşündük. Bu amaçla doktorlarımıza yemek vermeye karar verdik. Programımıza doktorlarımızdan geniş bir katılım sağlandı. Yemeğimize katılan bütün doktor arkadaşlarımıza ve sağlık adına çalışan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Değirmenci ayrıca doktorları bir araya getirmekten oldukça memnun kaldığını söyleyerek firma bölgede görev yapan doktorlara ve sağlık adına çalışan herkese başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Yemekte bir konuşma yapan Mardin Park Hastanesi Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı olan Abdurrahim Bedir ise bir süre önce Mardin’in ilk ve tek özel hastanesi olarak açılan Mardin Park Hastanesinin kaliteli ve güvenli bir şekilde hasta memnuniyeti odaklı bir şekilde hizmet verme ye başladıklarını söyledi.

Hastane hakkında bilgiler de veren Bedir, son teknoloji ile donattıkları hastanelerinin 49 yataklı olduğunu ve bütün kurumlarla antlaşmaları olduğunu belirtti. Dördü pratisyen olmak üzere kendi dallarında uzman toplam 24 doktor ile hizmet verdiklerini ifade eden Bedir, her branşta cerrahi müdahalenin de yapılabildiğini ve bütün bölgeye hitap ettiğini sözlerine ekledi.

Konuşmalardan sonra Diyarbakır Bölge Müdürleri Murat Güler, Necdet Doğan ve Mardin temsilcisi Murat Turgay Celtis ürünleri hakkında doktorlara sunum yaptılar.

Sunumlardan sonra ilaçlar hakkında doktorlarla bir süre karşılıklı bilgi alışverişinde de bulunan Celit İlaç Yetkilileri daha sonra doktorlarla birlikte yemeğe geçtiler.

Canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam eden yemekte doktorlar gönüllerince eğlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum