24 Haziran 2009

Park Hastanesine yoğun ilgi

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/mardinpark.jpg
Mardin'de hasta kabulüne başlayan Özel Mardinpark Hastanesi Genel Müdürü Sedat Arıkan, kaliteli sağlık hizmetinin yanında 2 yüz kişiye de istihdam alanı yarattıklarını söyledi.
Hastane bünyesinde 3 modern anlamda ameliyathane bulunduğunu ifade eden Hastane Genel Müdürü Sedat Arıkan, yetişkin ve çocuk yoğun bakımları odaları, son derece modern ve geniş kapsamlı radyoloji bölümü ile aynı ölçü ve modernlikte tetkik ve tahlil laboratuarına sahip olduklarını belirtti. Taş kırma makinesinden, göz ültrasonuna kadar hastanenin her türlü teknik donanıma sahip olduğunu söyleyen Arıkan "Dokuz ortaklı olarak kurduğumuz hastanede, öncelikle insan sağlığını en iyi şekilde nasıl koruyabilir ve tedaviyi en iyi şekilde nasıl yapabiliriz düşüncesi üzerinde yoğunlaştık. Hastanemiz bölgede en modern cihaz ve donanımlara sahiptir. Tomografiden, MR'e, taş kırma makinesinden, göz ültrasonuna kadar, çocuk ve yetişkin yoğun bakım odalarına kadar, hastanın tedavisinde kullanılabilecek her donanımı hastanemizde bulmak mümkündür. Güçlü ve kendi alanında uzman bir ekibimiz var. Mardin'den dışarıya hasta göçünün önüne geçecek kapasite ve teknolojik donanıma sahibiz. Hizmet anlayışımız,
hastalarımızın kendilerini evlerinde, hatta beş yıldızlı bir otel odasında hissetmelerini sağlamaktır. Hijyenik bir ortamda, devletin ve hastaların menfaatlerini gözetmek temel ilkelerimizdir" dedi.
Şu anda 50 yataklı olan hastanenin en kısa sürede 100 yatak kapasitesine çıkarılacağı belirtildi. Genel Müdür Sedat Arıkan, sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip edeceklerini, hastalarını yeni çıkan cihaz ve teknolojik donanımlarla tanıştırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum