2 Haziran 2009

'Real Mardin'den TRT'ye Ödül

Merkezi İstanbul'da bulunan ve başkanlığını Levent Tekin'in yaptığı Real Mardin taraftarlar birliği yılın en iyi spor programı seçtikleri stadyum programı'nı ödüllendirdiler.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifestady.jpg
Real Mardin taraftar birliği, kendi bünyesinde yaptığı araştırma ve anket sonucunda Yılın En İyi Tv Spor programları arasında TRT'nin Stadyum programını seçti.
Yılın Spor Programlarının tek tek irdelenerek en sorumlu ve en kaliteli spor programı olarak seçen Real Mardin Taraftarlar Birliği üyeleri, Program yapımcılarını onure etmek için bir plaket takdim ettiler. Istanbul Radisson SAS Oteli'nde 27 Mayıs günü düzenlenen MAREV gecesinde Real Mardin taraftar birliği adına ödülü Stadyum yapımcılarına MAREV Bakırköy Başkanı İbrahim Biter alkışlar arasında takdim etti. Stadyum programı adına geceye katılan Murat Bitere plaketi veren İbrahim Biter ve birlik üyeleri Mardinsporlu taraftarlar; Stadyum programını yeni sezonda Mardin'e beklediklerini dile getirerek programın yayın politikası ve centilmenlik öngörülü yayın anlayışının aynı ciddiyetle sürmesi temennisinde bulundular..
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum