2 Temmuz 2009

“Mardin Kartalları” Çifte Kupalı Şampiyonluk Kutlamasında Buluşuyor

Başarılı bir sezon geçirerek tüm kupalara ipotek koyan Beşiktaş’ın Mardin’de ki taraftarları Çifte Kupalı Şampiyonluk kutlamasında buluşuyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifekopyas%C4%B1%20tubaekinci%20besiktas.jpg
Başarılı bir sezon geçirerek tüm kupalara ipotek koyan Beşiktaş’ın Mardin’de ki taraftarları Çifte Kupalı Şampiyonluk kutlamasında buluşuyor. Mardin Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen geceye bir grup kulüp yöneticisinin, Beşiktaşlı yazarların ve eski futbolcuların katılması bekleniyor. 2 Temmuz Perşembe gecesi Bilen Otelde gerçekleşecek olan gecede fanatik Beşiktaşlı ses sanatçısı Tuğba Ekinci sahne alacak. Ayrıca geceye Birol Can ve Popstar Banu’da şarkıları ile renk katacak. Gece ile ilgili konuşan Mardin Beşiktaşlılar Derneği başkanı Kadir OPUŞ, dernek olarak güzel ilklere adım attıklarını ve bu geceyi Mardin’e yakışır bir şekilde organize etmeye çalıştıklarını ifade ederken, aynı tarihte saat 13.30’da Mardin Beşiktaş Futbol okulunun da resmi açılışını yapacaklarını sözlerine ekledi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum