25 Temmuz 2009

Vali, Başarılı Öğrencileri Makamında Kabul Etti.

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/ossbasari.gif
Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) başarılı olan İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Vali Hasan Duruer’i ziyaret etti.

Vali Hasan Duruer, bu yıl yapılan Öğrenci Seçme Sınavında (ÖSS) aldığı puanlarla Mardin’de bir ilki gerçekleştiren İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerini, Okul Müdürü Mehmet Tekin ve öğretmenleri makamında kabul etti.

ÖSS’de başarılı olan öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, başarılı olmanın en önemli basamağı kitap okumak olduğunu belirten Vali Duruer “ Başarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim. Çalışmadan hiçbir başarı elde edemezsiniz. SSizler çalıştığınız için bu başarıyı elde ettiniz. Elde ettiğiniz bu başarınızı iyi değerlendirip, yapacağınız tercihlere mutlaka dikkat edin. Ömür boyu mutlu olmak isterseniz mutlaka sevdiğiniz mesleği tercih ediniz” dedi.

Başarılarından dolayı mutlulukları gözlerinden okunan öğrencilerin Okul Müdürü Mehmet Tekin, Mardin’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade ederek; “Öğrenci Seçme Sınavına giren 53 öğrencimizden 53’ü 4 yıllık lisans programına yerleşecek puanlar aldılar. Bu %100’lük bir başarı demektir. Bunlardan 12 öğrencimiz farklı puan türlerinden Türkiye’de ilk 1000’e girerek büyük bir başarıya imza attılar. Muhammed Nurullah Parlakoğlu Ham puanda Türkiye 3.’sü, SÖZ-2 ek puan türünde Türkiye 12’si, Nurullah Esendemir EA-2 ek puan türünde Türkiye 36’sı oldu.”dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum