26 Ağustos 2009

Çiftçiler, Hububat Fiyatlarını İnternetten Öğrenecek

Kızıltepe ilçesinde çiftçiler, hububat fiyatlarını Zahireciler Derneği'nin kurduğu internet sitesinden öğrenecek.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, çiftçinin ve esnafın hububat fiyatlarını her gün piyasayı dolaşmadan www.kiziltepezahirecileri.com internet adresinden öğrenebileceğini kaydetti. Web sitesini çiftçiye ve esnafa kolaylık olsun diye kurduklarını aktaran Öter, her gün hububat fiyatlarını Mersin ve Gaziantep'ten alıp internet sitesinde yayınladıklarını ifade etti.

Öter, sadece Kızıltepe'de 1 milyon dönümden fazla arazi bulunduğunu belirterek, "Kızıltepe'nin yanı sıra Habur'a kadar olan çiftçilerimiz hepsi hububatlarını Kızıltepe'ye getiriyor. Kurduğumuz web sitesi çok işimize yarayacaktır. Ayrıca web sitemizde toplamda 245 dernek üyelerimizin biyografisi yer alacak böylece çiftçimiz istediği esnafa kolaylıkla ulaşabilecek." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum