11 Eylül 2009

KASGİAD’ın İftar Yemeğinde Birlik Beraberlik Mesajları verildi

Mardin Kızıltepe ilçesi Buhara Düğün salonunda Kızıltepe Aktif Sanayici Genç İş adamları Derneği (KASGİAD) tarafından Kızıltepeli iş adamlarına verdiği iftar yemeğinde Birlik beraberlik mesajları verildi.

150 kişinin katıldığı İftar yemeğine, Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç, Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, Kızıltepe İlçe Jandarma Komutanı İlhan İba, Kızıltepe İlçe Müftüsü Cahit Erhun, Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Siraç Atan, Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar, Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav ve Kızıltepeli İş adamları katıldı.

İftar yemeğinin ardından Kızıltepe ilçe müftüsü Cahit Erhun tarafından iftar duası yapıldı. Yapılan duadan sonra bir konuşma yapan Kızıltepe kaymakamı Osman Tunç” Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Devletimizin yeni politikalarıyla sevgi adına demokrasi adına kardeşlik adına çok daha ılımlı çok daha güzel günlerin yaşandığını görüyoruz kaybettiğimiz güzellikleri yeniden bulmak için çok ciddi bir gayret görünüyor. Bunun adına sevgi açılımı kardeşlik açılımı demokrasi açılımı demek ve böyle isimlendirmek mümkün. Bunu kimsenin görmezden gelmeye hakkı yok kim nerede güzel bir şey yapıyorsa herkesin bunu görmesi anlaması ve kendi adına da bir sorgulama yapması gerekiyor. Tunç, Biz buraya insanlara hizmet etmeye geldik. Hiçbir insanımıza, yurttaşımıza zarar vermek için gelmedik. Bizi kimi zaman küçücük çocuklar karşıladı ama onlar çocuktu onların eline taş koyarsan taş atar top verirsen top oynar. Biz bu çocukları eline kalem ve çiçek vermek istiyoruz. Bu manada Kızıltepe de daha güzel günlerin yaşanması için herkes üzerine düşeni yapmalı ve herkes taşın altına elini sokmalıdır bunu sevgi adına istiyoruz Tunç, Bu yemeğin Kızıltepe Aktif sanayici genç iş adamları derneğinin bu konudaki sorumluluğun bilincinde olarak bunu yerine getirme çabası olarak görüyorum. Ve bu manada çok anlamlı buluyorum.” Dedi.

KASGİAD başkanı Mehmet Sait Sezer “ KASGİAD’ın iftar yemeğine katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. KASGİAD, işlerini geliştirmek büyümek ve dış pazarlara açılmak isteyen iş adamlarımızı temsil edecek bir organizasyon olmanın yanı sıra bölgemizdeki sorunları gündeme taşıyarak çözüm önerilerini üretmek ve ülkemizin hak ettiği yere ulaşması yolunda geniş katkı sağlamak üzere kurulduğunu ifade eden Sezer, derneğimiz üyelerinin hizmet veya bilgi ihtiyacını hızlı sıkıntısız ve dolaysız yoldan konunun uzmanlarıyla değerlendirerek gidermeyi amaç edindiğini belirtti. Sezer, Kızıltepe de birçok ilkleri gerçekleştireceklerini ve çok sayıda iş adamlarını yurt dışı gezilere ve fuarlara götüreceklerini ve yurt dışına götüremediğimiz üyelere ise iş dünyasının uzmanlarını ilçelerimize getirerek fikir sahibi olmalarını sağlayacağız. ” Dedi.

Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk “ ilçemiz 40 ilden daha büyüktür. Bunun için iş sahalarına ihtiyaç vardır. İş adamlarına ihtiyaç vardır. Öte yandan bu Ramazan ayı vesilesi ile Kürt sorununun çözülmesini umar ve hep beraber demokratik bir ortamda yaşarız.” Dedi.

Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mahmut Dündar “ Ramazan ayının barış huzur getirmesini temenni ediyorum. Yemek bahane önemli olan bir araya gelmemizdir. Hepimiz birlik beraberlik kardeşlik içinde yaşamalıyız. Bu iftardan dolayı KASGİAD başkanına ve üyelerine teşekkür ediyoruz. Ticaret ve Sanayi odası olarak iş adamlarımıza maddi manevi her türlü desteği vermeye hazırız.” Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum