9 Ekim 2009

3 TL'ye takım elbise, 1 TL'ye gömlek

http://medya.zaman.com.tr/2009/10/09/elbise.jpg
MOL isimli kuruluş düzenlediği tek günlük kampanya ile bir aileyi 9 TL'ye giydireceklerini, bir takım elbiseyi 3 TL'ye, bir gömleği 1 TL'ye satacaklarını açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kampanya kapsamında tamamı Türkiye'de üretilen kaliteli tekstil ürünlerinin çok uygun fiyatlarla satışa sunulacağı belirtilirken, Türk tekstil sektörünün en cazip satış kampanyasına da imza atılacağı kaydedildi.

Türkiye'deki 13. mağazasını 10 Ekim Cumartesi günü İstanbul Deposite Outlet'te açacak olan MOL, açılış günü yapacağı kampanya kapsamında 100 binin üzerinde satış bekliyor.

Verilen bilgiye göre, stoklarla sınırlı olduğu belirtilen bu kampanya aynı gün, Ankara Via/Life AVM içindeki MOL mağazasında da yapılacak. 100 bin adete yakın ürün satılması hedeflenen kampanyada, bir adet bayan takım elbise 3 TL, 1 adet erkek takım elbise 3 TL, 1 adet gömlek 1 TL, 1 adet kıravat 1 TL, 1 adet pantolon 1 TL ve 1 adet t-shirt 10 kuruş gibi şok fiyatlarla satılacak.
zaman.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum