31 Aralık 2009

Atletler Mardin'in Gururu Oldu

Ankara'da Düzenlenen Geleneksel Atatürk Koşusu"nda Mardinli Atletler Türkiye İkincisi Oldu.
http://img.haberler.com/haber/663/ataturk-kosusu-nu-kazanan-atletler-mardin-in-1862663_o.jpg
Ankara'da düzenlenen geleneksel Atatürk Koşusu"nda Mardinli atletler Türkiye ikincisi oldu.
Atatürk'ün 1919 da Ankara'ya gelişinin 74. yıl dönümü anısına düzenlenen, "Büyük Atatürk Koşusu"nda takım olarak 2. olan Mardin Atletizm Spor Kulübü Başkanı ve Balkan Şampiyonu Münir Cura Mardin'nin gururu oldu. Atatürk Kupası'nda ikinci olan milli atlet Munir Cura'yı makamında kabul eden Mardin valisi Hasan Duruer, Mardin'de son yıllarda milli takıma atletizimde başarılı sporcular yetitiğini belirterek, bunlardan geçtiğimiz yıl Balkan Şampiyonu olan Munir Cura'nın elde ettiği başarılar ile bunu kanıtladığını söyledi.

Ankara'da yapılan Atatürk Koşusu"nda takım olarak 2'ncilik kupasının Mardin'in kazanması gençleri spora teşvik açısından önemli olduğunu ifade eden Duruer" Mardin Atletizm Spor Kulübüne, Valilik olarak şimdiye kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da vermeye devam edeceğiz." dedi. .

Ankara'da düzenlenen 74. Büyük Atatürk Koşusu'nda Mardin Atletizm Spor Kulübü'nün 2. olmasında en büyük desteği Vali Hasan Duruer'den aldığın belirten Mardin Atletizm Spor Kulübü Başkanı M. Münir Cura ise, "Büyük Atatürk Koşusu'nda 19 takımı geride bırakarak 2'nci olduk. Bizim hedefimiz birincilikti. Erkeklerde takım olarak toplamda 131 puan alarak koşu 2.'si olduk. Bu başarıyı, desteğini bizden esirgemeyen başta Vali Hasan Duruer ve Vali Yardımcıları olmak üzere bütün Mardinliler'e armağan ediyoruz." şeklinde konuştu.

Daha sonra Vali Duruer, koşularda gösterdiği başarıdan dolayı Mardin Atletizm Spor Kulübü Başkanı Mehmet Munir Cura'ya çeşitli hediyeler verdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum