31 Aralık 2009

Belediyeden Yılbaşı Denetimleri

Mardin Belediyesi zabıta ekipleri, yeni yıl öncesi kent merkezindeki lokanta, fırın ve pastanelerde denetimleri sıklaştırdı.
http://img.haberler.com/haber/668/mardin-de-yilbasi-denetimleri-yapildi-1862668_o.jpg
Halk sağlığını korumak için harekete geçen zabıta ekipleri, fırın, lokanta, pastane ve kasapları denetimden geçiriyor. Eksik gramajlı ekmek ürettiği tespit edilen iki fırına ceza verilirken, çalışma ruhsatı olmayan işletmelere en kısa sürede ruhsat çıkarmaları için uyarı yapıldı.
Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, yeni yıl öncesinde vatandaşın sağlığını korumak için harekete geçtiklerini belirtti. Ayanoğlu, "Zabıta ekipleri ayrıca pazarlarda etiket ve tartı kontrolleri yapmaktadır. Denetimlerimiz bundan sonra sürekli artarak devam edecektir. Vatandaşın sağlıklı gıdasına ve hijyene önem veriyoruz." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum