31 Aralık 2009

Mardin PTT Şubesi Soyuldu

Yılbaşı arifesinde PTT şubesi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce soyuldu.
http://img.haberler.com/haber/884/mardin-ptt-subesi-soyuldu-1863884_o.jpg
Yenişehir semtinde bulunan adliye binasının bitişiğindeki PTT şubesine mesai saati dışında gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, kapıyı kırarak içeri girdi. Zanlılar, PTT şubesinin çekmecelerinden 7 bin 700 TL alarak kayıplara karıştı.

Mesai bitiminde iş yerine gelen görevli memurlar şubenin açıldığını fark etti. Durumun polise bildirilmesi üzerine yerine gelen uzmanlar, parmak izi aradı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Mardin Valisi Hasan Duruer, Yenişehir semtinde hizmet veren PTT Bank şubesinin öğle arası soyulduğunu açıkladı. Vali Duruer, kapalı devre kamerası ve güvenlikçisi bulunmayan PTT Adliye şubesine kapıyı kırmak sureti ile kimliği belirsiz kişi veya kişilerin girdiğini ve çekmecede bulunan 7 bin 700 Türk Lirası nakit parayı alarak kaçtığını söyledi. Hırsızların yakalanması için polis adliye çevresindeki MOBESA kamaralarının tespit ettiği görüntülere el koydu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum