31 Aralık 2009

Yoksul Öğrencilere Ayakkabı yardımı

Özverili bir öğretmenin girişimleri ile Kızıltepe İlçesindeki yoksul öğrencilere bir firma aracılığı ile ayakkabı yardımı yapıldı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeayak.jpg
Özverili bir öğretmenin girişimleri ile Kızıltepe İlçesindeki yoksul öğrencilere bir firma aracılığı ile ayakkabı yardımı yapıldı.

Kızıltepe Lisesi Okul Müdürü Vedat Korkmaz yaptığı açıklamada, Kızıltepe Lisesindeki sorumlu okulumuz rehber öğretmenlerinden Baran İlhan’ın İstanbul’da bulunan bir ayakkabı firması ile yaptığı görüşmeleri sonucunda bu firma tarafından okullarına 150 çift bot gönderildiğini söyledi.

Gönderilen botların maddi durumu düşük öğrencilere titizlikle dağıtıldığını anlatan Korkmaz, “Aynı firma geçen senede okulumuza 135 çift bot göndermişti. Ayrıca okulumuz idaresi sınıf rehber öğretmenleri ve rehberlik servisi tarafından sene başından itibaren maddi durumu kötü öğrencilerin tespiti çalışmaları yapılmıştır. Kızıltepe kaymakamlığı tarafından okulumuza gönderilen 235 giyim ve kırtasiye çeki titiz bir şekilde dağıtılmıştır.”dedi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum