7 Ocak 2010

Bakan Davutoğlu, Artuklu Üniversitesinde konferans verecek

II. Büyükelçiler Konferansı değerlendirme toplantısı kapsamında hafta sonunu Mardin’de geçirecek olan Dışişleri Bakanı Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu Mardin Artuklu Üniversitesinde düzenlenecek konferansa katılacak.
http://yenisafak.com.tr/resim/site/davutoglu98a9c5bce8a9c5bcfby.jpg
Aralarında 15 dolayında Türk Büyük elçisinin bulunduğu 48 kişilik heyetin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Başkanlığında 9 Ocak 2010 cumartesi günü Mardin’e gelecek.

Cumartesi günü saat 14:30 da Dışişleri Bakanı Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu tarafından Atatürk Kültür Merkezi Vali Mehmet Kılıçlar Salonunda vereceği konferansın ardından Dış Politikada Türkiye’nin “ince” gücü, Ortadoğu’da Bilimsel ve Kültürel Sınırların kaldırılması konularının ele alınacağı.panele katılacak.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Serdar Bedii Omay’ın başkanlığında düzenlenecek panelde , İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Gökhan Çetinsaya, Türkiye Şam Büyükelçisi Ömer Önhon, Başbakanlık Dış Politika Baş Danışmanı İbrahim Kalın, MAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd.Doç.Dr.İbrahim Özcoşar ve Milletvekili Cüneyt Yüksel de birer sunum yapacaklar.

Bakan Davutoğlu panel sonrasında Valilik Dara toplantı salonunda II. Büyükelçiler Konferansının değerlendirme toplantısının katılacak. Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun sabah saatlerinde ise sırası ile Mardin Valisi Hasan Duruer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selim Mert, Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu ve Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Serdar Bedii Omay’ı ziyaret edeceği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum