7 Ocak 2010

Sivil Toplum Kuruluşlarından Üniversiteye Ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarından oluşan bir heyet Artuklu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay'ı makamında ziyaret etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifestkr.jpg
Bakkallar Derneği Başkanı Beşir Abakay, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Başkanı Şakir Öngüç, Köy Muhtarları Birliği Başkanı Kenco Çakar, Terziler Derneği Başkanı Bilal Akbulut ve Muhtarlar Birliği Başkanı Ahmet Uytun’ dan oluşan Sivil Toplum Kuruluşları Heyeti üniversitemizi ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarından oluşan heyeti rektör Prof. Dr. Serdar Bedii Omay makamında kabul etti. Ziyaret sırasında üniversitenin yaşadığı sıkıntı ve problemlerle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. STK Başkanları üniversitenin çalışmaları, bölümleri, öğrenci durumu, gelecek eğitim – öğretim yılında alınacak öğrenci sayıları hakkında rektörden bilgi aldı. Akademik kadronun niceliği ve niteliği hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarından oluşan heyet, üniversitenin her alanda yaşadığı sıkıntıları aşmada ellerinden gelen tüm imkânları seferber etmeye hazır olduklarını ifade etti. Üniversitenin daha da gelişmesi ve ileriye gitmesi için herkesin üzerine düşeni eksiksiz yapması gerektiği ortak düşüncesi üzerinde duruldu.

Ziyaretten karşılıklı olarak duyulan memnuniyetten sonra üniversitenin daha da büyüyüp, ülkemizin ve bölgemizin önemli bir bilim yuvası haline gelmesi dileğinde bulunarak ziyarete son verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum