21 Ocak 2010

YÜKSEL DARGEÇİT’TE COŞKUYLA KARŞILANDI.


AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL Mardin’deki temasları çerçevesinde 26 Mart Günü’nü Dargeçitli hemşerilerine ayırdı. Dargeçit’te miting havasında gerçekleşen buluşmada; Yüksel hemşerilerine partisinin hizmetlerini anlatıp Belediye Başkan Adaylarına destek istedi.

Coşkulu bir kalabalık tarafından konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yüksel Dargeçit’te partisi Ak Parti’nin 2002’den bu yana oylarını 4 katına çıkardığını vurguladı.

Yüksel konuşmasına şu sözlerle sürdürdü:

Bakınız, son 6 yıldır, bir yandan Türkiye ekonomisinin tüm göstergelerini rekor seviyelere doğru taşırken, bir yandan da bu kazanımlarımızı korumak için köklü reformlar yaptık.

Ülkemizin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu bir sosyal yenileşme dönemindeyiz. Ülke olarak çok yönlü bir değişim içindeyiz ve bunun sonucunda da ülkemizi dünyanın en önemli, en aktif, en etkin aktörlerinden biri haline getireceğiz.

Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu projeleri gibi bölgesel kalkınma projelerimiz sayesinde küresel krizin ülkemize yansımaları da sınırlandırılacak ve hatta bu tür gelişim projelerimiz sayesinde dünyada krizden etkilenen ülkeler olmasına rağmen, Türkiye bu krizleri fırsata dönüştürmeyi bilecektir.

Güneydoğu Anadolu Bölgemiz, Doğu Anadolu Bölgemiz bugüne kadar görmediklerini bizim dönemimizde görmeye başladı. Eğitimde görmeye başladı. Sağlıkta görmeye başladı. Adalette görmeye başladı. Emniyette görmeye başladı. Ulaşımda görmeye başladı. Enerjide görmeye başladı. Tarımda görmeye başladı. Toplu konutta, kentsel değişim, dönüşüm projelerinde görmeye başladı.

İçinde bulunduğumuz zamandaki gelişmelere baktığımızda gerek dış politikada, gerek ekonomide attığımız adımları göz önüne aldığımızda Ak Parti’nin verdiği sözleri hakkıyla yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceğini emin bir şekilde söyleyebiliriz.

Ak Parti’nin Mardin ilimizde 2002 Genel Seçimler, 2004 Yerel Seçimler ve 2007 Genel Seçimlerde aldığı oylar başarımızın ve milletimizin güveninin bir neticesidir

Ak Parti Mardin’de 2002 de %15 olan oyunu 2007 seçimlerinde %45 lere çıkarmıştır.

Yine keza Dargeçit ilçemizde 2002 seçimlerinde %13 olan oy oranını da neredeyse 4 kat arttırarak % 48 oranına taşımıştır.

Bu başarıdaki büyük pay partimizin kuvvetli, dinamik teşkilat yapısındadır, sizlerindir. Ama bu bize yeter mi yetmez!

Bizler birlik ve beraberlik ruhumuzu kaybetmeden, milletimize hizmet aşkıyla çıktığımız bu uzun ve kavisli yolda emin adımlarla yürüyerek bu günleri aşacağız.

Bugünlerde sizlerden isteğimiz, vatandaşlarımıza ülkemize neler kazandırdığımızı ve daha neler kazandıracağımızı bir bir anlatmanız.

Her vatandaşımıza meşru olan her fikre, her inanca, her ideale aynı yakınlıkta durduğumuzu anlatmamız gerekir.

Metanetimizi, vakarımızı birlik ve beraberlik ruhumuzu korumamız halinde, kardeşliğimizi derinleştirmemiz halinde kimsenin, hiçbir gücün bu hizmet iradesini yaralaması mümkün değildir.

Türkiye’nin kalkınma ve gelişme iradesinin adı Ak Parti’nin öncü kadrosu olarak bu ülke için, bu millet için yaptığımız hizmetlerden dolayı bu ülke bizlere güvenini hep göstermiştir ve 29 Mart 2009 tarihinde inanıyorum ki milletimiz bizi bir kere daha zafere taşıyacaktır.

Yüksel; vatandaşlara seslenirken Dargeçit’te yapılan hizmetleri de anlattı.

Konuşmasında Mardin’e ve Dargeçit’e yapılan hizmetlerden bahseden Yüksel; mücadelelerinin AK Belediyecilik mücadelesi olduğunu belirtti. 29 Mart seçimlerinde Dargeçit’te Mahmut Kılıç’a; Kılavuz Beldesi’nde Abdulcelil Bozkurt’a ve Sümer Beldesi’nde Mehmet Ali Aktürk’e tam destek isteyen Yüksel; Dargeçit’te partisi Ak Parti’nin 22 Temmuz 2007 seçimlerinden daha yüksek bir oy alacağı vurguladı.

22 Temmuz seçimlerinde Mardin’de partisinin yaptığı oy patlamasının Mardinlilerin kardeşçe birbirlerine kenetlenerek bütün hedeflere ulaşabileceklerini çok iyi gösterdiğini vurgulayan Milletvekili Yüksel sözlerini şu şekilde sürdürdü.

Mardin Dargeçit ilçemizde çiftçilerimize Doğrudan Gelir Desteği ödemelerinde yaşanan sorunları yapılan çalışmalar neticesinde gördük ve ödemelerin yapılması için ciddi bir çalışma başlattık ve mart ayı içerisinde bu ödemelere başlandı.

Diğer taraftan ilçemize Ziraat Bankası yetkilileriyle bizzat görüşmelerin neticesinde bir banka kazandırdık. Artık Dargeçitli bir hemşerimin basit bir bankacılık işlemi için kilometrelerce uzağa gitmesine gerek yok.

Ziraat Bankası’nı Dargeçit’e nasıl kazandırdığını anlatan Yüksel Dargeçit’e Ziraat Bankası’nın açılışı ve çiftçilere Doğrudan Gelir Desteği Ödemeleri ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Ziraat Bankası’nın Yunanistan’ın Başkenti Atina’da şube açtığı sırada hem Devlet Bakanı Nazım Ekren hem de Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar’la görüştüğünü belirten Yüksel; yurt dışında şube açan bankanın Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri olan Dargeçit’te neden şube açmadığını anlayamadığını ve en kısa sürede Dargeçit’te banka açılmasını istediğini anlattı.

Bu görüşmeden 15 gün sonra bankanın açıldığını belirten Yüksel; Dargeçitlilerin yıllardır süren hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Ayrıca çiftçilerin Doğrudan Gelir Desteği konusunda yaşadıkları sıkıntıyı öğrendiği anda derhal devreye girdiğini belirten Milletvekili Yüksel ilk etapta durumu uygun olan 160 kişinin 2007 yılına ait ödemelerinin yapıldığını belirtti. Kalan ödemeleri en geç önümüzdeki aylarda tamamlayacaklarını anlatan Yüksel’in konuşması coşkulu kalabalıkça sık sık alkışlarla kesildi.

Dargeçit’teki mitingin ardından ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yüksel; esbafla tek tek kucaklaşıp dertlerini dinledi.

Ardından Dargeçit’in Kılavuz beldesine giden milletvekili Yüksel’i belde halkı yollarda karşıladı. Beldenin girişinde aracından inerek belde halkıyla beraber yürüyen Yüksel’e belde halkı eşlik etti.

Burada da Kılavuzlulara seslenen Yüksel; partisinin Belediye Başkan Adayı Abdulcelil Bozkurt’a tam destek istedi.

Daha sonra programı çerçevesinde Mardin Merkez’de çalışmalarına devam eden Milletvekili Yüksel, İstasyon Semti’nde bulunan polis lokalini ziyaret etti. Burada polislerin sıkıntılarını dinleyen milletvekili çözüm için anında gereken girişimlerde bulundu.

Ardından ev ziyaretlerine devam eden Milletvekili Cüneyt Yüksel; Mardin’deki 22. gününde gecenin ilerleyen saatlerine kadar ev ziyaretlerine devam etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum