21 Ocak 2010

YÜKSEL; MARDİN’DEKİ 3. HAFTASINI DOLDURDU…TARIM BAKANIMIZ MEHDİ EKER’LE BERABER MARDİN’DEKİ 21. GÜNÜNDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI.

Ak Parti Mardin Milletvekili; Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Cüneyt Yüksel; Mardin’de Yerel Seçim Çalışmalarının 3. haftasını doldururken; vatandaşlarla buluşmalarına durmadan devam ediyor; yola devam mesajını verip; Ak Parti Belediye Başkanları için halkın yoğun desteğini alıyor.

25 Mart Günlüğü’ne Ak Parti Mardin il Başkanlığı’nda toplanarak başlayan Yüksel; her gün yaptığı gibi burada partililerle ve vatandaşlarla görüştü. Günlük programını belirledikten sonra partililerle beraber harekete geçti.

Ak Parti Mardin İl Başkanlığı’ndaki ziyaretten sonra Mardin - Diyarbakır yolunda Tarım Bakanımız Sayın Mehmet Mehdi Eker’i karşılamaya giden Yüksel ve beraberindekiler; buradan sonra sabah saatlerinde Mardin Çarsısında patlamanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundular.

Mardin’de 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan patlama ile ilgili olarak Mardin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtildi.

Daha sonra Bakan Eker’le beraber Ak Parti Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üye adayları, muhtarlar ve sanayicilerin katıldığı öğle yemeğinde konuşan Yüksel; konuşmasında Mardin’le ilgili bir şiir okuyarak hayalindeki Mardin’i anlattı ve böyle bir Mardin’i gerçekleştirmek için var güçleriyle gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Yüksel’in okuduğu şiir şöyle:

Mardin güneyi ovadır

Kuzeyi dağdır

Dağları zeytinlik

Eteği bağdır

Şirindir havası; aşıklara devadır

Yeşillik her yerde benim güzel Mardin’im…

Daha sonra Bakan Eker’le ve sanayicileri bir araya getiren Yüksel; Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan sorunların doğrudan Bakana aktarılmasını sağladı. Sanayicilerin sorunlarını dinleyen Bakan Eker ve Yüksel; daha sonra 1. caddede esnafla kucaklaştılar. Esnafla teker teker görüşen Bakan Eker ve Yüksel’e Mardin esnafı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti, Ak Parti’ye seçimlerde tam destek sözü verdi.

Mardin Merkez’deki programın ardından sırayla Kabala Beldesi, Yeşilli ve Ömerli ilçelerini ziyaret eden Bakan Eker; Milletvekili Yüksel ve beraberindekiler Kabala’da, Ömerli’de ve Yeşilli’de büyük coşkuyla karşılandılar. Miting havasında geçen buluşmalarda konuşan Yüksel; Şu mesajları verdi:

Türkiye’nin kalkınma ve gelişme iradesinin adı Ak Parti’nin öncü kadrosu olarak bu ülke için, bu millet için yaptığımız hizmetlerden dolayı bu ülke bizlere güvenini hep göstermiştir ve 29 Mart 2009 tarihinde inanıyorum ki milletimiz bizi bir kere daha zafere taşıyacaktır.

Bizler biliyoruz ki hiçbir başarı tesadüf değildir. Bunun en somut örneği kendi bölgemizdir; kendi memleketimiz, Mardin’dir.

Türkiye ulusal bazda Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik, sosyal ve demokratik atılımlarını yaparken, bölgesel olarak Mardin’e 80 senede yapılmayan yatırımlar gene son 6 senede yapıldı. Güneydoğu Anadolu Bölgemiz Ak Parti Hükümeti Dönemi’nde hak ettiği değeri görmeye başlamıştır.

Rakamlar ortada; Mardin için için yaptıklarımız ortada arkadaşlar:

Güneydoğu Anadolu GAP Eylem Planı Projesinin, KÖYDES, BELDES projelerinin yanı sıra Mardin için, Mardin Artuklu Üniversitesi Projesinin, Beyaz Su projelerinin Mardin’i gerçekten yalnızca Türkiye’de değil Dünya’da hak ettiği istediği seviyeye çıkaracak Kentsel Dönüşüm projesinin sürekli takipçisiyiz ve bu projelerimiz son aşamaya geldiğinde herkes şunu anlayacak ki biz Güneydoğu Anadolu’yu kalkındırmak için mega projeler üretiyoruz.

Daha sonra Bakan Eker ve beraberindekilerle birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan seçim bürosuna geçen Yüksel; burada coşkulu bir biçimde karşılandı. Gördüğü yoğun ilgiden memnun olan Bakan Eker, Milletvekili Yüksel ve beraberindekiler vatandaşlarla ve partililerle görüştükten sonra Tarım Bakanımıza Mardin’e teşriflerinden dolayı teşekkür ettiler.

Daha sonra kalabalık tarafından Mardin’den uğurlanan Tarım Bakanımız Mehdi Eker’in programından sonra ev ziyaretlerine devam eden Milletvekili Yüksel gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşlarla sohbet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum