21 Ocak 2010

YÜKSEL DEVLET BAKANI YILMAZ’LA BERABER MARDİN’E ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Mardin Milletvekili, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL hafta sonunu geçirmek; Mardin’de hemşerileriyle ve partililerle kucaklaşmak için memleketi Mardin’e geldi.

Yüksel hafta sonunun ilk günü olan Cumartesi günü; güne partililerle Ak Parti Mardin İl Teşkilatı’nda buluşarak başladı. Daha sonra taziyeye katılan Yüksel ve beraberindekiler hemşerilerine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Günün geri kalan kısmını muhtarlara ayıran Yüksel; teker teker Ak Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Halit Bilgin ve partililerle beraber merkez ilçe muhtarlarını ziyaret etti; yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diledi.

Mahallelilerin ve muhtarların dertlerini dinleyen Yüksel; bütün sorunları masaya yatırdı; ilgililere ileteceği sözünü verdi.

Ensar Mahalle Muhtarı Ahmet Uytun, Ulucami Muhtarı Mehmet Salih Sincar, Yenikapı Muhtarı Şehmus Sincar, Teker Muhtarı Veysi .Toparlı, Savurkapı Muhtarı Ali Avuka ve mahalle sakinleriyle kucaklaşan Yüksel’in ziyaretinden dolayı muhtarlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ardından Ak Parti Mardin İl Teşkilatı’nda partililerle kucaklaşan Yüksel; genel seçimler için hazırlık sürecinin şimdiden başladığının mesajını verdi.

Ak Parti’nin ilçe başkanları ile de görüşen Yüksel; teker teker tüm ilçelerin sorunlarını dinledi.

Uzunca bir süre partililerle ve vatandaşlarla görüşen Yüksel daha sonra Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz’ın Mardin’e gelmesiyle programına Artuklu Kervansaray Otel’de devam etti.

Artuklu Kervansaray’da Bakan Yılmaz; Mardin Valisi Hasan Duruer ve diğer konuklarla bir araya gelen Yüksel ve beraberindekiler daha sonra bakanla beraber Mardin’de yürütülen restorasyon çalışmalarını yerinde görmek için şehir merkezinde dolaştılar.

Sabancı Kent Müzesi’nin inşaatını gezip bilgi alan Bakan Yılmaz ve Yüksel daha sonra eski PTT binasını gezdiler.

Günün geri aklan kısmında vatandaşlarla sohbet eden Yüksel’in 2. günü Bakan Yılmaz’la beraber geçti.

YÜKSEL; DEVLET BAKANI CEVDET YILMAZ’LA BERABER MARDİN’DE TARİHİ MEKANLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Bakan Yılmaz ve Milletvekili Yüksel Pazar gününü Mardin’de incelemelere ayırdı.

İlk olarak Mardin valiliği’ni ziyaret eden Yılmaz ve Yüksel; daha sonra Mardin Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Mardin Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Bakırcı’nın karşıladığı ekip daha sonra Ak Parti Mardin İl Başkanlığı’nda partillilerle biraraya geldi.

Pazar gününü Mardin’de tarihi yerlerdeki incelemelere ayıran Bakan Yılmaz ve Yüksel; Mardin Kalesi’nde incelemelerde bulundu.

Heyet GAP Eylem Planı çerçevesinde yürütülen Kültürel Mirasla ilgili projelerde inceleme yapmak üzere önce Kasımiye Medresesi’ni ziyaret etti.

GAP İdaresi Başkanlığı’na bağlı ÇATOM’u ziyaret eden heyet daha sonra Mardin’de bir sünnet düğününe katıldı. Sünnet edilen küçük Barış’a bakan Yılmaz’la kirvelik yapan Yüksel sünnet edilen Barış'ı sözleriyle teselli etti; rahatlattı. Hiçbir acı hissetmediğini söyleyen Barış böylece erkekliğe ilk adımını atmış oldu.

Bakan Yılmaz ve Yüksel sünnet düğününün ardından incelemelerde bulunmak üzere Deyrulzafaran Manastırı’nı ziyaret etti. Daha sonra Mardin’in Midyat ilçesine geçen Bakan Yılmaz; Yüksel ve beraberindekiler Dara Antik Kenti’nde de incelemelerde bulundular ve ardından Başkent Ankara’ya dönmek üzere Diyarbakır’a hareket ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum