21 Ocak 2010

YÜKSEL’E KABALA’DA COŞKULU KARŞILAMA…

AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL Seçim Bölgesi Mardin’deki temasları sırasında Ak Parti Kabala Belediye Başkan Adayı Muhsin Kaya’ya destek için geldiği Kabala’da vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. .

21 Mart Programında Nevruz Bayramı kutlamalarından sonra Kabala Beldesi Belediye Başkan Adayı Muhsin Kaya’ya destek olmak için beldeye gelen Yüksel burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Miting havasında geçen buluşmada bir konuşma yapan Yüksel; Başbakan’ın Davos’taki dik duruşundan bahsettiği sırada dakikalarca alkış kesilmedi.

Ak Parti’nin çalışmalarından bahseden Yüksel’in konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Yüksel’in konuşmasındaki önemli noktalar şöyle:

Bizler Ak Parti olarak, Ak Partililer olarak nasıl yurdumun dört bir yanında başımız dik, yüzümüz ak, alnımız açık, göğsümüz dik yürüyorsak; dış politikamızda attığımız adımlarla, barışın hüküm sürdüğü bir dünya için gösterdiğimiz çabalarla onurlu ve dik duruşumuzu sergilemekteyiz.

Bunun en güzel örneğini Başbakanımızın Davos’ta tüm dünyaya verdiği mesajla gördük. Gazze’de yaşanan insanlık trajedisine bütün dünyanın dikkatini çektik.

Türkiye artık kabuğunda yaşayan, sadece kendi dünyasında sıkışıp kalmış bir ülke değildir; Türkiye artık at gözlüklerini çıkarmış ve dünyanın etkin bir ülkesi olma yolunda ilerleyen ekonomisiyle, dış politikasıyla, birliğiyle, beraberliğiyle tüm dünyaya örnek bir ülkedir.

Bunu katıldığımız her ortamda attığımız proaktif adımlarla göstermekteyiz.

Çabalarımız ve çalışma azmimiz, milletimize en iyi hizmeti getirmek adına, Türkiye’yi küresel dünyanın en etkin üyesi yapabilme adına her geçen gün giderek artmaktadır.

Gerek ekonomi alanında, gerek dış politikada gerekse önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

İşte bizim sizlerden de isteğimiz hizmet aşkı ile çıktığımız bu yolda; bütün çevrenize, bütün vatandaşlarımıza, bütün Mardinlilere neler kazandırdığımızı bir bir anlatmanızdır.

Beraber çıktığımız bu yolda sarf ettiğimiz emeğin, akıttığımız alın terinin mükafatını sizler seçim sandıklarında vereceksiniz…

Görüyoruz ki, bütün meydanları AK Parti sevgiyle, coşkuyla dolduruyor.

Bir dev uyanıyor, bir güneş yükseliyor, bir büyük millet yeniden şahlanıyor, birlik ve beraberlik için çarpan yürekler artık bu meydanlara sığmıyor.

İşte, Mardin’e yakışan, Mardin’in asaletine, Mardin’in vakarına yakışan budur.

Bu yürekten, Bu içten, Bu asil coşkudur…

Çünkü bizler AK Parti olarak, AK Partili olarak Bize oy veren vermeyen herkese biz hizmeti bir ibadet biliyoruz.

Konuşmasının partililer ve vatandaşlar tarafından sıkça alkışlarla kesildiği Yüksel; yerel seçimler için tek yürek olmamız gerektiğini söyledi.

Ak Parti’nin Mardin’de ve tüm ilçelerinde çok başarılı bir sonuç alacağından emin olduğunu söyleyen Yüksel; Kabala Belediye Başkan Adayı Muhsin Kaya’ya tam destek istedi.

Belde Belediye Başkan Adayı Muhsin Kaya, Partililer ve Kabala Halkı; Milletvekili Yüksel’e katkılarından dolayı teşekkür etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum