21 Ocak 2010

CÜNEYT YÜKSEL’İN MARDİN GÜNLÜĞÜ: 22 MART

AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL Mardin’deki Programında ziyaretlerine devam ediyor.

Mardin’deki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Yüksel; 22 Mart gününe ilk olarak Mardin Ak Parti İl Başkanlığı’nda partililerle buluşarak başladı. Partililerle seçim çalışmaları hakkında görüşen Yüksel; daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra Türkiye’nin en uzun insanı olan Sultan Kösen’in köyüne giden Yüksel burada sevgi ile karşılandı. 11 Kasım 2008 Tarihinde Ak Parti Grup toplantısında Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel’in Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Recep tayyip Erdoğan’la tanıştırdığı Sultan Kösen’in evine misafir olan Yüksel ve beraberindekilere yemek ikram eden Sultan kendisine yaptığı yardımlardan dolayı Milletvekili Yüksel’e çok teşekkür etti.

Daha sonra Mardin’in Derik ilçesinde yapılan mitinge katılan Milletvekili Yüksel halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Deriklilere hitaben bir konuşma yapan Yüksel; Ak Parti Hükümetlerinin icraatlarını anlattı.

Eğitim, sağlık, ulaştırma, üniversite, kentsel dönüşüm projeleri ve Beyazsu hakkında icraatlarını anlatan Yüksel’in konuşması coşkulu kalabalıkça sık sık kesildi. Vatandaşlardan Ak Parti Derik Belediye Başkan Adayı Kenan Özaydın’a destek isteyen Yüksel; konuşmasından sonra seçim ofisinde vatandaşlarla kucaklaştı.

Derik’teki programının ardından Secim çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gelen Tarım Bakanı Mehdi Eker’i karşılamaya giden Yüksel daha sonra Bakan Eker ve beraberindekilerle Kızıltepe Seçim Bürosu’na geçtiler. Burada bir konuşma yapan Bakan Eker; Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Cemil Aydoğan’a destek istedi.

Milletvekili Yüksel de şu sözleri söyledi:

Allah’a şükür ki, Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırarak bugünlere geldik. Şimdi, demokrasimiz yeni bir eşiktedir; yeni bir dönüm noktasındayız.

Biliyorum ki, birlik ve bütünlükten gözünüzü ayırmayacaksınız. Biliyorum ki Mardin’e yaptığımız hizmetleri unutmayacaksınız… Durmak yok yola devam dedik.

Bu mücadele AK Belediyecilik mücadelesidir. Bunu yapacağız.

Ak parti milli iradenin teminatıdır. Ak parti demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatıdır. Biz, millete efendilik yapmak için değil, millete hizmetkâr olmak için geldik. Bizim farkımız bu.

Sizler bize güvendikçe, bizi başınıza taç ettikçe, bize size hizmet fırsatını verdikçe Mardinimiz kalkınacak. Mardinlimiz zenginleşecek… Buna inancım sonsuz.

Daha sonra Mardin Merkez’de çalışmalarına aralıksız devam eden Yüksel; Yenişehir semtinde vatandaşlara seslendi.

Ardından akşamın geç saatlerine kadar ev ziyaretlerine devam eden Yüksel; vatandaşlardan Mehmet Beşir Ayanoğlu’na destek olmalarını istedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum