24 Ocak 2009

AK Parti Mardin’de seçim startını veriyor.

29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Mardin ve ilçelerinde seçime girecek adayları açıklayan AK Parti Mardin için seçim startını yarın veriyor.

Önceki gün kendilerine tebliğ edilen adaylıklarının ardından genel merkez tarafından Ankara’ya davet edilen AK Partili belediye başkan adayları ile AK Parti Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Mehmet Halit Demir ile Cüneyt Yüksel, THY’nın tarifeli seferi olan Ankara-Mardin uçağı ile Mardin’e gelecekleri ve Mardin için yerel seçim startını verecekleri belirtildi.

Kafile halinde Mardin’e gelecekleri öğrenilen ve Saat 13:00 sularında Mardin Hava alanında olmaları beklenen AK Partili Milletvekilleri ile Belediye başkan adaylarının hava alanından topluca Mardin’e geçecekleri öğrenildi.

Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, yerel seçimlerin startını vermek üzere Mardin’e geleceklerini belirterek, “Partimizin hizmet yarışına katılmak, “Ak Belediyecilik” çerçevesinde il ve ilçelerimizin yönetimine talip olan aday arkadaşlarımızla birlikte Mardin’e geliyoruz.”

Milletvekili Mehmet Halit Demir ise; “AK Parti’nin çatısı altında hizmet etmek için aday olan arkadaşlarımızla birlikte seçim bölgemize geliyoruz. Partimizin süre gelen hizmet anlayışını hatırlatmak ve adaylarımızı basına ve kamuoyuna tanıtmak üzere Mardin’de geliyoruz. Mardin seçim startını verip, bir açıklamada bulunacağız”dedi.

Kadir ÜRÜNDÜ
www.mardinlife.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum