2 Haziran 2009

Kızıltepe 'STK'lar Fakülte İstiyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Kent Konseyi'nin çağrısı üzerine toplanan sivil toplum örgütleri, Artuklu Üniversitesi bünyesinde açılacak 9 fakülteden en az ikisinin Kızıltepe'de kurulmasını istedi.
http://www.kiziltepeajansi.com/upload/kms.jpg
Kurulan komisyonda Kent Konseyi'nden Ahmet Damar ve Sait Tunç, Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Beşir Dündar, Esnaf Kefalet Kooperatifi'nden İsa Tunç, Ticaret Borsası'ndan Mehmet Şahin, Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan Zeynettin Ayav, İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Lokman Yaşar, Muhtarlar Derneği'nden Hatip Şeran ve Çevre Gönüllüleri Derneği'nden Nurullah Ceylan yer alıyor.
Toplantıya davet edilen Makine Mühendisleri Odası'ndan Mehmet Kılıç, Mimarlar Odası'ndan Hidayet Oğuz, Harita Mühendisleri Odası'ndan Murat Arslan ve Ali Aydemir de yapılacak her türlü çalışma ve kampanyalara destek vereceklerini açıkladı.

Toplantının ardından Kaymakamı Osman Tunç, Belediye Başkanı Ferhan Türk, AK Parti ve DTP ilçe başkanları ziyaret edilerek, çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Komisyon üyeleri, önümüzdeki hafta Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay ile görüşme yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum