19 Haziran 2009

Mardin’de Aile ve Şiddet Konulu Sempozyum Düzenleniyor…

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/sempozyumiale.gif
Mardin Valiliği ve HEGEM işbirliğiyle yürütülen “Eğitim Yoluyla Şiddetin Azaltılması, Suçun Önlenmesi ve Aile Eğitimi Seferberliği Projesi’ kapsamında “Aile ve Şiddet” konulu bir sempozyum yapılacak.

Akademisyenlerin katılacağı “Aile ve Şiddet ” sempozyumu Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde 22-23 Haziran’da 09:00’da başlayacak.

Düzenleme Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Mardin Valisi Hasan Duruer, düzenlenecek olan sempozyumun, günümüz insanının en temel sorunlarından biri olan şiddet ve şiddetin azaltılmasının yanı sıra, aile gibi toplumun temel yapı taşının sosyal hayattaki öneminin irdeleneceğini belirterek,” Birbirinden değerli bilim adamları ve uzmanlar bu sempozyumda buluşacaklar. Başta HEGEM Derneği olmak üzere, emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyor, bu sempozyuma herkesi davet ediyorum.” dedi.

İki gün sürecek sempozyumun Düzenleme Kurulu Başkanlığını Mardin Valisi Hasan Duruer, Genel Koordinatörlüğünü Adem Solak(HEGEM Genel Başkanı), Düzenleme Kurulu’nu ise Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Ateş oluşturuyor. Toplam 6 oturumdan oluşacak olan sempozyumda değişik üniversitelerden 20’yi aşkın bilim adamı ve uzmanlar bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.
http://www.mardin.gov.tr/haber/buyuk/sempozyumaile.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum