19 Haziran 2009

Midyat Meslek Yüksekokulu ilk Mezunları verdi

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/midyat%20artuklu.jpg
Mardin Artuklu Üniversitesi Midyat Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşıyor.
2 yıl önce Mardin Artuklu Üniversitesi'ne bağlı olarak kurulan Midyat Meslek Yüksek Okulu (MYO) ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet nedeniyle düzenlenen törende konuşan MYO Müdürü Mesut Eriker ilk mezunları vermenin büyük heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, "Midyat'a yakışan en azından ileriye dönük olarak bir fakültenin temellerinin atılmasında. Meslek yüksek okulumuzun daha da bölümlerinin açılarak yayılmasını diliyor, bu konuda bize desteğini veren herkese teşekkür ediyor ve mezun olan öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.
Ardından konuşan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ise, "Bu yüksek okulun inşallah ileriki günlerde Midyat'a daha çok güzellikler kazandırmasını bekliyoruz. Temennimiz ileriki dönemlerde ilçemizde fakülte ve daha çok bölümlerin açılması. Elimizden gelen bütün gayreti hep birlikte yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
Geceye özel davetli olarak gelen TRT Diyarbakır Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçısı Halil Gümüş'ün şarkıları renk kattı. Tören yöreye özgü oyunların yanı sıra 'Kolbastı' oyunuyla devam etti. Türkçe, Arapça ve Kürtçe şarkıların seslendirildiği gecede, yüksek okulun Midyat'ta açılması için çaba gösteren Midyat Yüksek Okul ve Fakülte Açma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selim Tural'a, ayrıca katlılarından dolayı Belediye Başkanı Nasıroğlu'na ve öğrencilerin sevgisini kazanan MYO Müdürü Eriker'e törenle plaket verildi.
Törene, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Ağır Ceza Reisi Emin Kürşat Demiralay, MYO Müdürü Mesut Eriker, Midyat Yüksek Okul ve Fakülte Açma ve Yaşatma Derneği yöneticileri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. 200 öğrencisi bulunan okuldan 70 öğrenci mezun oldu.
www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum