21 Haziran 2009

Su Terapisi ile Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi

http://lh3.ggpht.com/_Hjkac1ftqjA/RVIatqxaABI/AAAAAAAABeI/bofhkTBY0No/s512/Surgucu%20Seyh%20Fakir%20Bal%C4%B1kl%C4%B1%20Gol%204.jpg
ŞAŞIRTICI SU TERAPİSİ

Her gün 6 su bardağı su (1,5 litre) iç ve böylece ilaç almaktan, iğne olmaktan, doktor parasından kurtul. Uygulamadan inanamazsın.
Su Terapisi ile Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi
Kan Basıncı/Yüksek Tansiyon Romatizma (Eklemlerde/Kaslarda ağrı)
Anemi (Kansızlık) Genel Felç
Obezite (Aşırı şişmanlık) Kireçlenme (Artirit)
Sinüzit Taşikardi
Baş dönmesi Öksürük
Lösemi Astım
Bronşit Akciğer Veremi
Menenjit Böbrek Taşı
Üreme Organı Hastalıkları Ekşime
Dizanteri Gastrit
Rahim Kanseri Hemoroit
Kabızlık Kemik Erimesi
Şeker Hastalığı Baş Ağrısı
Gözde Kan Toplanması Düzensiz Adet Görme
Meme Kanseri Larenjit (Gırtlak İltihabı)
Terapi İşlemi
Sabah, yataktan kalktıktan hemen sonra (dişlerini bile fırçalamadan), 1,5 litre (5-6 bardak) su iç. Bilin ki bu "Usha Paana Chikitsa" diye anılan eski bir Hint terapisidir. Daha sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Burada en önemli nokta, 1,5 litre su içildikten sonra takip eden bir saat içinde hiçbir şekilde bir şey içilmeyecek ve yenmeyecektir. Bir gece önce alkol içeren içki alınmaması da çok titizlikle uyulması gereken bir husustur. İstenirse, bu amaçla içilecek su kaynamış ve süzülmüş kullanılabilir.
1,5 litresuyun bir kerede içilmesi zor olduğundan derece derece uygulayabilirsiniz. İlk başta dört bardağı bir dikişte, kalanı iki dakika içinde aralıklarla içerek kendinizi alıştırabilirsiniz. Bir saat içinde 2 ya da 3 kere idrar çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bir süre sonra bu normal olacaktır.

Araştırma ve Deneylerle
Aşağıda belirtilen hastalıkların, yanlarında gösterilen sürelerde iyileştikleri gözlemlenmiştir.
Kabızlık - 1 gün
Ekşime - 2 gün
Şeker - 7 gün
Kanser - 4 hafta
Ak. Veremi - 3 ay
Y. Tansiyon - 4 hafta
Not:
Artirit (Eklem Kireçlenmesi) ve Romatizma ağrıları çekenler bu terapiyi günde üç kere; yani ilk hafta sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce; ve sonra hastalık geçinceye kadar günde iki kere uygulamaları önerilir.
Sadece Su Nasıl Etki Eder?
Sıradan bir su tüketimi, doğru metotla insan vücudunu temizler. Tıpta "Haematopaises" de denilen yeni kan oluşması, kolonun daha tesirli olmasına yardımcı olur. Kolon ve bağırsaklarda bu şekilde yeni kan oluşması tartışmasız bir gerçektir. Bu terapi ile kolon ve bağırsakların mukoza kıvrımları çalışır.
Eğer kolon temizlenirse, günde birkaç kere alınan kandaki gıdalar emilecek ve mukoza kıvrımlarının çalışmasıyla yeni kan haline dönüşeceklerdir. Kan, rahatsızlıkların tedavisinde ve sağlığın korunmasında en önemli unsurdur ve bunun için de su düzenli olarak alınmalıdır.
Hayat Kısa, Hemen Uygula
Bu yazıyı lütfen arkadaşlarınıza, komşularınıza dağıtmanız insanlık için büyük bir hizmet olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum