26 Eylül 2009

Mardinspor, Urfa'ya galibiyet için gitti

Lige 1-0'lık Maraş mağlubiyetiyle başlayan ancak sonraki haftalarda toparlanarak iyi bir çıkış yapan Mardinspor, yarın Urfaspor'la karşılaşacak.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Mardinspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Urfaspor maçından 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

Lige 1-0'lık Maraş mağlubiyetiyle başlayan ancak sonraki haftalarda toparlanarak iyi bir çıkış yapan Mardinspor, yarın Urfaspor'la karşılaşacak. Kırmızı-Lacivertli takım hazırlıklarını tamamlayarak Urfa'ya hareket etti. Takım, zorlu 90 dakika sonunda kente 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Mardinspor Basın Sözcüsü Adem Özden, zorlu Urfa deplasmanından puanla ayrılmak zorunda olduklarını söyledi. Takımın 3 puan parolasıyla maça hazırlandığını dile getiren Özden, Urfa'yı mağlup ederek son haftalardaki çıkışı sürdürmek istediklerinin altını çizdi. Takımdaki futbolcuların tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu anlatan Özden, "Urfaspor çok iyi bildiğimiz bir takım. Kadro olarak kaliteli futbolcular var. Ancak biz de bu sezon çok kaliteli futbolcuları takımımıza kazandırdık. Futbolcularıma güveniyorum. Maçta gülen tarafın Mardinspor ve taraftarları olacağına inanıyorum." dedi.

Özden, ayrıca yarın Urfa Şehir Stadyumu'nda oynanacak ve saat 15.00’da başlayacak maça Urfa’daki bütün hemşerilerimizi davet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum