5 Ekim 2009

Kızıltepeli Vatandaştan örnek davranış


Atatürk Mahallesi 833 sokak ve Bahçelievler Mahallesi 242 sokakta yürütülen ve imar planlarına göre yol, ana cadde ve bulvar üzerinde kalan gecekondu ve gecekondu eklentilerinin yıkımını kapsayan çalışmalar da vatandaşta destek veriyor. Plan dışında kalan, Garaj yâda bahçe duvarı gibi eklentileri yıkan vatandaşların en büyük isteği bölgedeki yıkımların bitirilip bir an önce yolların açılması.

Yıkım ekiplerin çalışmaları sürdürdüğü, Atatürk Mahallesi 833 sokak sakinleri,’’Belediye buraya yol açmak için yıkım yapılacağını bildirince kendi evime ilk kazmayı ben vurdum.

Çünkü buraların yıkılmasını ve temizlenmesini istiyoruz.’’dedi.

Belediye yıkım ekipleri eş zamanlı olarak değişik mahallelerde sürdükleri yıkım çalışmaları Bahçelievler Mahallesi 242 sokakta devam ediliyor. Mahalledeki pek çok sokakta vatandaş kaçak yapılarını kendi elleriyle yıkıyor.35 yıldır mahallede oturan Bedir omay; kendi mahallesinin de gecekondulardan arındırılarak ilçedeki diğer mahalleler gibi gelişmesini ve güzelleşmesini istediğini söyleyerek yapılan işten memnun olduklarını buranın gelişmesini tek yollu yoların açılması nedeniylen belediyeye tam destek veriyoruz.

Belediye Başkanı Ferhan TÜRK,’’ Vatandaşlarımızı mağdur etmediğimiz, özel durumları dikkate aldığımız ve gereken noktalarda çözüm ürettiğimiz için vatandaşın güvenini kazandık.

Kızıltepe değişim hareketini gören vatandaşlar bu değişimin bir parçası olmak istiyorlar ve bu nedenle belediyemizle iş birliği yapıyorlar.’’dedi.
Kaynak: www.kiziltepe-bld.gov.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum