21 Ocak 2010

YÜKSEL MARDİN’DEKİ 19. GÜNÜNDE AK BELEDİYECİLİĞİ VE AK PARTİ’NİN YAPTIĞI HİZMETLERİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR.


TBMM’nin 29 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla çalışmalarına ara vermesiyle Mardin’de gidilmedik ilçe; gezilmedik köy, kucaklaşmadık vatandaşımız kalmamalı diyerek Nusaybin’den Kızıltepe’ye; Yeşilli’den Midyat’a; Savur’dan Ömerli’ye, Dargeçit’ten Derik’e; Mazıdağı’ndan Mardin Merkezin tüm belde ve köylerini; Mardin’i karış karış gezen Yüksel; 3 haftaya yakın siredir bulunduğu memleketi ve seçim bölgesi Mardin’de çalışmalarına aralıksız devam ediyor; hemşerilerinden partisi Ak Parti’ye ve Belediye Başkan Adayları’na tam destek sözü alıyor.

Yüksel’in dolu dolu geçen programının 19.gününü taziyelere; hasta ziyaretlerine, vatandaşlara, gençlere ve çocuklara ayırdı. Esnaf gezilerine; ev ziyaretlerine “her vatandaşımızı kucaklayacağız” düşüncesiyle gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor. Çocukları da unutmayan Yüksel; çocukları hediyeleriyle sevindiriyor, hastaların sorunlarını tek tek dinleyerek dertlerine çare arıyor.

23 Mart Günlüğü’ne Ak Parti Mardin il Başkanlığı’nda toplanarak başlayan Yüksel; her gün yaptığı gibi burada partililerle ve vatandaşlarla görüşüyor; Yerel Seçimler yaklaştıkça yol haritasını çıkarıyor.

23 Mart günkü programında Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Yüksel; Emniyet Müdürü Serdar Meriç’le ve Emniyet personeliyle görüştü.

Destek verdiği Mardin Belediyesi ile Toplum Destekli Polislik Bürosu işbirliği ile gerçekleştirecek olan “MARDİN BEYAZ PERDE/ BEYAZ SAYFA PROJESİ” hakkında da görüşen Yüksel; Mardin’de Emniyet Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen bu proje ile halkımızın bu konudaki eksikliğini bir nebze olsa giderilmesi hedeflenmiştir diye konuştu.

Ardından gün boyunca Yüksel’in Mardin programında vatandaşlarla buluşması devam etti.

Vatandaşlara Mardin’e yapılan hizmetleri teker teker anlatan Yüksel; Mardin için daha yolun başındayız dedi. Çok şey yaptık ama daha çoğunu yapmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz dedi.. Turizmden yol ve alt yapı çalışmalarına, üniversiteden sağlığa, Kentsel Dönüşüm Projesinde Eğitime kadar pek çok alanda partisinin hizmetlerini anlatan Yüksel; en son Beyazsu ile Mardin’e içme suyunu kazandırdıklarını anlattı. Yüksel şu noktalar değindi:

Bakınız Mardinle ilgili olarak yakından ilgilendiğim bir proje olan Beyazsu’yun açılışını 17 ildeki 13 baraj, 4 sulama ve 3 içme suyu tesisi ile birlikte geçtiğimiz aylarda Sayın Başbakanımızla İzmir’de beraber yaptık.

Mardin Merkezin yüzyıllık içme suyu problemine çözüm bulacak bu projeyle beraber sadece Mardin’de değil Afyonkarahisar’da, Antalya’da, Ordu’da, Muş’ta, Manisa’da, Van’da, Kars’ta, Ağrı’da, Gümüşhane’de, Çorum’da, Bursa’da, Çanakkale’de, Sinop’ta, Hatay’da, Bingöl’de ve Kocaeli’de 20 büyük tesisin açılışını gerçekleştirdik.

Sırada ise doğalgaz var. Sizlerin duaları eksilmedikçe; onu da gerçekleştireceğiz.
AK Parti İktidarı olarak, AK Parti Belediyeleri olarak Mardin'e çok şey kazandırdık.
Mardin bugün, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın yıldız şehirlerinden bir tanesi haline geldi. Mardin adı artık bugün, Kudüs'le, Venedik'le birlikte dünyanın en tarihi şehirleri arasındaki haklı yerini aldı.

Ak Parti olarak amacımız: her şeyden önce halka hizmettir. Ekonomide, eğitimde, sağlıkta, tarımda, ulaştırmada 2002 ile 2009 arası farkı herkes görüyor.

Allah’a şükür ki, Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırarak bugünlere geldik. Şimdi, demokrasimiz yeni bir eşiktedir. Şimdi, yeni bir dönüm noktasındayız. Şimdi, yeni bir bahar özlemindeyiz. 29 Mart seçimlerinde mühür sizde, irade sizde, söz sizde, karar sizde…

Biliyorum ki, birlik ve bütünlükten gözünüzü ayırmayacaksınız.

Yüksel ; vatandaşlardan SEN TÜRKİYE'SİN, BÜYÜK DÜŞÜN, SEN MARDİN’SİN, BÜYÜK DÜŞÜN İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET sözleriyle partisine ve Belediye Başka Adaylarına tam destek istedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar hastanelerde hasta ziyaretlerine ve ev ziyaretlerine devam eden Yüksel’in yoğun programı Mart ayı süresince devam ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum