17 Aralık 2008

Fatih İlçesinde Mardinli Hemşehrimiz Barış Boyacı, Ankette Açık Ara İle Birinci Sırada

http://surgucum.googlepages.com/FatihBelediyeBaknAdaylarAnketSonucuB.jpg

Fatih belediyesi Başkanlığı için 2009 da yapılacak yerel seçimler öncesi aday adayları kendilerini belli etmeye başlarken bazı yerel internet siteleri ilçemizde Adaylar arasında anketler yapılmaya banşlandı www.kimolsun.com sitesi internet üzerinden yaptıkları ankette katılanlar en çok Hemşehrimiz Barış Boyacı'yı Fatih Belediye başkanı olarak görmek istediklerini söylediler.
sitenin düzenlediği ankete katılan
7705 kişiden 3998 kişisi Mardinli Hemşehrimiz Barış BOYACI'yı Fatih Belediye Başkanı olacağı kesin gözüyle bakarken 2468 kişide Nevzat BAYHAN'in olacağı yönünde oy kullanmış.

Fatih Belediyesi Meclis Başkan Vekili Barış BOYACI Anketle İlgili olarak basına yaptığı açıklamada
kendisini başkan görmek isteyenlere teşekkür ettiğini belirterek "bizim bir geçmişimiz var, siyasi
geçmişimizde insanlara hizmet noktasında elimizden gelen gayreti göstediğimiz için sonuçlar çok normal" dedi.

YAPILAN TÜM AKETLERDE FATİH HALKI, BARIŞ BOYACI'YI BAŞKAN GÖRMEK İSTİYOR

Anketlere Sizlerde oy vererek Destek verebilirsiniz.

1-Barış BOYACI www.fatihaktuel.com'un anketinde % 60 oyla birinci çıktı. Anket bitti.

2-BARIŞ BOYACI www.kimolsun.com'un anketinde birinci birinci sırada. Anket Devam ediyor..>>>

3-BARIŞ BOYACI www.haberfatih.com'un anketinde birinci birinci sırada. Anket Devam ediyor..>>>

4-BARIŞ BOYACI www.kimiseciyorsun.com'un anketinde birinci birinci sırada. Anket Devam ediyor..>>>

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mardin Derneklerinin her etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayan Fatih Belediyesi Başkan Adayı Mardinli Hemşehrimiz Sayın Barış BOYACI'ya Başkanlık yarışında başarılar diliyoruz.

Sayısız medeniyetin, dinin, inancın, kültürün barındığı kozmopolit yapısı olan Fatih İlçesine İstikrar için, güven için huzur için BARIŞ lazım. Mütevazi kişiliğiyle, dürüstlüğüyle, alçak gönüllülüğüyle, yardımseverliğiyle, üstün cesaretiyle, geleceğe umut veren projeleriyle ve her şeyden önemli sevecen ve güler yüzlülüğüyle iş hayatımın 10 yılının geçtiği İstanbul Yarımadası (Eminönü+Fatih) Fatih ilçesine yaraşır Belediye Başkan Adayı Sayın Barış BOYACI'ya başarılar dilerim.

www.surgucum.com --------- www.mardinizm.com

http://www.barisboyaci.net/images/baskan%20resim%20buyuk.jpg

Sayın Barış BOYACI ile yapılan Son Ropörtaj...>>>

BARIŞ BOYACI KİMDİR

Siyaset yaşamına Fazilet Partisi’nin Fatih’teki Koca Mustafa Paşa bölgesinde bölge başkan yardımcılığı ile başlayıp Fazilet Partisi Fatih İlçesi Siyasi İşler Birim Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Erdemliler Hareketi oluşumunda yer alan Barış Boyacı AK Parti Fatih İlçesi Kurucu Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken 28 Mart Yerel Seçimlerinde Fatih Belediye Meclis II. Başkanvekilliği ve Sağlık Komisyon Başkanlığı görevine seçilmiştir. Yine İBB Kent Konseyi Koordine Heyeti Üyeliği ile Küçükçekmece ve Silivri İlçeleri Kent Konseyi Üyeleğini sürdürmektedir. Ayrıca Haliç Belediyeler Birliği Meclis Üyesi olan Barış Boyacı uzun yıllar boyunca sürekli halkın hizmetinde bulunarak toplumun özlediği ve arzuladığı bir siyasetci profili çizmiştir. Bugün Fatih Belediyesi Meclis II. Başkanvekili ve Sağlık Komisyon Başkanı olarak sürdürdüğü aktif siyaset yaşamında sayılarla ifade edilemeyecek bölgesel ve ulusal hizmetlerinin yanı sıra toplumsal değer üretecek bir çok ulusal projeye de imza atan Barış Boyacı 24.07.1959 Mardin doğumlu olup, evli ve 6 çocuk babasıdır. Sanat Enstitüsü'nü bitiren Barış Boyacı, eğitimini Mahalli İdareler Fakültesinde devam ettirmiş ve başarı ile mezun olmuştur. Ak Parti'nin yürüttüğü Siyaset Akademisi'nin Yerel Yönetimler bölümü sertifikasına sahip olan Sn. Barış Boyacı, Arapça ve İngilizce bilmektedir. İstanbul’da basılan Kent Yaşam gazetesinde, Demokratik Rota ve Tüketiyorum dergilerinde köşe yazıları yayınlanmaktadır. Ak Parti İstanbul İl Sivil Toplum Komisyonu Başkan Vekili olan Barış Boyacı ayrıca Türkiye Ortopedik Özürlüler Fedarasyonu Genel Danışmanlığı, İstanbul Muhtarlar Derneği Danışmanlığı, BÖHAK (Böbrek Hastaları Haklarını Koruma Derneği) Genel Başkan Yardımcılığı, Vefaspor Asbaşkanlığı yanında bir çok sivil toplum kuruluşunda faal görevlerde bulunmaktadır. Yine Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı ÖKM Ar-Ge ve Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren ve ASKON üyesi olan Barış Boyacı, sigorta, turizm, hizmet ve gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketleri ile ülke ekonomisine katkısını ve türk insanına hizmetlerini sürdürmektedir. Kendine ayırabildiği küçük zaman dilimlerinde Türk Sanat Musikisi dinlemek, kitap okumak gibi hobileri ile ilgilenmektedir.
“Arastırmacı, Takipci ve iyi gözlemci kisiligimin yanında, özürlülere, çaresiz, mazlum ve magdurlara maddi ve manevi yardımlarda bulunmaktan büyük haz duymaktayım.

www.barisboyaci.com ---------------www.barisboyaci.net




Fatih Belediyesi Meclis Başkanvekili ve Sağlık Komisyon Başkanı Sn. Barış BOYACI Kanal T de yayınlanan İş Dünyası programının konuğuydu..

http://surgucum.googlepages.com/BarBoyacwww.surgucum.com.jpg

Fatih Belediye Başkanlığı Ak Parti Aday Adayı Barış BOYACI

http://www.barisboyaci.com/images/Cb-2b.jpg

Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah Gül'ü İBB ziyareti sonrası uğurlarken çekilen hatıra fotoğrafı.

http://www.barisboyaci.net/images/bsbkn-B.jpg

Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkanımız Sn. Kadir Topbaş ile bir program sonrası.

http://www.barisboyaci.net/images/zaerdem-B.gif

Türk Amerikan İşadamları Derneği Başkanı ve Erdem Holding'in sahibi Mardinli İşadamı Sn. Z. Abidin Erdem ile birlikte.

http://www.barisboyaci.net/images/AAksu-B.gif

Eski İçişleri Bakanımız ve Milletvekilimiz Sn. Abdülkadir Aksu ile bir toplantı sonrası çekilen hatıra fotoğrafı.

http://www.barisboyaci.net/images/kadirBaskan-B.gif

İBB Başkanı Sn. Kadir Topbaş ve Sn. Barış Boyacı birlikteler.

http://www.barisboyaci.net/images/Ofis-B.gif

Sn. Barış Boyacı ofisinde halktan gelen telefonları dinliyor ve çözüm üretiyor.

http://www.barisboyaci.net/Baris-4-B.gif

Başbakanımız Sn. R. Tayyip Erdoğan ve İstanbul Milletvekilimiz Sn. Alaattin Büyükkaya ile birlikte

http://www.barisboyaci.net/images/Orhanbaba-B.gif

Sanatçımız Orhan Gencebay ve İl Sağlık Müdür Yardımcımız Dr. Doğan Uysal ile Sn. Barış Boyacı

http://surgucum.googlepages.com/BarBoyacMehmetAYAZwww.surgucum.com.jpg

Mehmet AYAZ ve Hemşehrimiz Barış BOYACI yıl 2006

BAŞKAN BARIŞ BOYACI'NIN PROJELERİ

1- VİZYON PROJESİ / HEYKEL OTEL
Ankara'da bir çok kentsel tasarım projesine imza atan Mimar Ragıp Çiçen ile birlikte heykel - otel projesini hazırlayan Barış Boyacı projenin maketinin yanında poz verdi. Mimar Ragıp Çiçen, "Ankara'ya çok güzel eserler kazandırdık. Artık sıra İstanbul'da. İstanbul'un dünyaya açılmasını sağlayacak ve vizyon kazandıracak bir turizm yatırımı bugüne dek yapılmadı. Şimdi biz Sn. Barış Boyacı ile birlikte bu işe talibiz. Yapmayı planladığımız bu heykel-otel projesinde Fatih Sultan Mehmet'in at üzerindeki silüetinden yapılacak çelik konstüriksiyon binanın içinde Otel, Alışveriş merkezi, Sinema ve Tiyatro salonları, Cafeteryalar,lokantalar, seyir balkonları, Disneyland tarzı bir eğlence merkezi olacak. Heykel tarzı ve yüksekliği bakımından bir ilk olacak. Guiness Rekorlar Kitabı'na 3 dalda girmesine kesin gözüyle bakıyoruz." dedi. Barış Boyacı ise yaşadığı şehrin tüm sorumluluğunu omuzlarında her zaman hissettiğini belirterek "Bu ve bunun gibi bir çok proje hazırladım. Bunları her ortamda dile getiriyorum. İnanıyorum ki, kentimizin ismi bu projelerin hayata geçmesi durumunda lider şehirler sıralamasında bir numara olacaktır. Heykel-otel'in tamamlanması ile 15-18 milyon turisti çekeceğine inanıyorum. Tam bir atılım projesi olacaktır." dedi.


2- Sur Bandı Projesi
Tarihi yarımada'yı çevreleyen surların fiberglas malzemelerden oluşturulacak fetih ve tarih mizansenleri ile süslenmesi ve bu sur bandının kurulacak tesislerle turizm bölgesi haline dönüştürülmesi.

3- Galata ve Haliç Köprüleri Restorasyon Projesi
İstanbul'un göbeğinde turistlerin yoğun olduğu bir bölgede olan Galata ve Haliç köprüleri'nin yorgun demir yığınları olmaktan kurtarılıp giydirilme tekniği ile tarihi bir görünüme kavuşturulması.

4- Seyyar Poliklinik Projesi
Temin edilecek otobüslerin donatılarak seyyar poliklinikler haline getirilmesi ve vatandaşlarımıza yerel bazda hizmet verilmesi. Bu proje kamunun sırtına yük bindirmeyen ve çok yüksek toplumsal fayda sağlayan rantabl bir hale getirilmiştir.

5- Halk Butikleri ve Lokantaları
Kentin kilit noktalarında oluşturulacak halk butikleri ve lokantaları ile alım gücü zayıf vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını kaliteli ama ucuz karşılamasını hedefliyoruz.
------------------------------------------------------------------------------------
BARIŞ BOYACI İLE İLGİLİ www.kimolsun.com da YAPILAN YORUMLAR

Yazan: kadriye MELEK DÜNDAR duman_283@hotmail.com - IP kayıtlı 1/5/2009 - 7:35:46 PM
PLAN,PROGRAM VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA VE BERABERİNDE BASARI...HERZAMAN DİYOR BARIŞ BOYACI BU ÜÇ İŞİ YAPABİLİYORSANIZ BAŞARI HERZAMAN KAÇINILMAZ OLUR.DÜŞÜNCELER ÇOK ÖNEMLİ VE DÜŞÜNDÜKLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLMEK...TABİKİ BUNUDA YAPARKEN CESARETLİ,KARARLI VE İNSANIN KENDİNE GÜVENMESİ GEREKİR.VE BU ÖZVERİNİN ARDINDAN GELEN HAKLI VE GURURLU SEVİNCİ VE MUTLULUGU YAŞARKEN HAZ DUYMAK NE GÜZELDİR.VE ÖZELLİKLE DİYORKİ;HERZAMAN ELEŞTİRİLERE SAYGIYLA BAKMAK.ÇÜNKÜ YAPILAN YANLIŞLIKLAR,HERZAMAN KİŞİLERİN SİZİ ELEŞTİRMESİYLE SON BULUR.ANLAYIŞLI VE BİLİNÇLİ DÜSÜNEN Bİ İNSAN BUNUN NEKADAR DOGRU OLDUGUNU BİLİR.AMA ŞUNUDA GÖZARDI ETMEYELİM.YAPACAGINIZ HER İŞTE SİZİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEMEK İSTEYENLER OLABİLİR.ARKANIZDAN KONUSUP SENDEN ALDIGINI BAŞKASINA,BAŞKASINDAN ALDIGINI SANA GETİREN DEDİKODU DİYE TABİR ETTİGİM VE KİŞİLERİ YIPRATMAYI VE BİRBİRİNE DÜSÜRMEYE ÇALIŞAN İNSANLARINDA MALESEF ARAMIZDA BULUNDUGU VE HAYATIMIZ BOYUNCA YAŞAMIN ZORLUKLARINDA BU TÜR HOŞ OLMAYAN ÇİRKİNLİKLERİ YAŞAYACAGIMIZ BİR REALİTEDİR(GERCEKTİR).BARIŞ BAŞKANIMIN SÖZLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM OKADAR GÜSEL SÖYLEDİKİ HİÇBİZAMAN UNUTMUCAM VE BUNUDA SİZ KATILIMCILARIMIZLA PAYŞALMAK İSTEDİM.BİRDE BARIŞ BAŞKANIM YAPACAGI PROJELERLE,VEÇEŞİTLİ SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERLE FATİH HALKINA PROJELER ÜRETMEK.VE EN ÖNEMLİSİDE YAPTIKLARIYLA YAPACAKLARIYLA FATİHİ TANITMAK.ELİNDEN GELDİGİNCE SÖZ VERDİ BİZE.SEÇİLSEDE SEÇİLMESEDE BU ETKİNLİKLERDE YER OLACAGINI SÖLEDİ VE BU ADAYLIGIDA İSTEDİGİNİ ALLAHIN İZNİYLE BELİRTİP.VE ŞİMDİDEN HERSEYİN GÜZEL VE İYİ OLMASI İÇİN HAYIRLI VE UGURLU OSUN DİYOR.BARIB BOYACI...SAOLUN VAROLUN BAŞKANIM..

NİÇİN SAYIN BARIŞ BOYACI?

İyi bir yönetim için Fatih Belediye Başkanında olması gereken özellikler aşağıdadır. Bu Özellikleri fazlasıyla taşıyan tek isim Sayın BARIŞ BOYACI’ DIR. Lütfen yerel seçimlerde Seçiminizi iyi yapın. Çünkü uygun bir adayı seçmek Fatih için hayati bir meseledir. Fatihi beş yıl geriye götürmek istemiyorsak ve belediye gibi son derece önemli bir kurumu acemi ve yönetimden anlamayan insanlara teslim etmemek gerekir. Fatih İlçesi İstanbul un kalbidir. Fatih ilçesine Barışı, hoşgörüyü, adaleti ve istikrarlı bir yönetimi tesis edersek gerek İstanbul un ve gerekse Türkiye’nin vizyonu açısından son derece önemlidir. İyi bir yönetimle Fatih ilçesindeki tarihi eserler gün yüzüne çıkarılarak gerçek anlamda İstanbul Kültürün ve Medeniyetin Başkenti haline getirilebilir. Bugün İstanbul un ve özellikle Fatih ilçesinin en büyük sorunu işsizliktir. Bu işsizliği ise kalıcı projelerle ortadan kaldırabiliriz. Basından edindiğim Bilgilere göre Sayın Barış BOYACI’nın hali hazırda Fatih için ve İstanbul için 148 adet projesi var. Bu projeler öğle laftan projeler değil, yaklaşık 10 yıldır Sayın Barış BOYACI’nın uzman ekiplerle etüd çalışması yaparak kararlaştırılan projelerdir. Sayın BARIŞ BOYACI yaklaşık 10 yıldır adeta bir stajyer öğrenci misali kendini Fatih Belediye başkanlığına hazırlamış bulunmaktadır. Bu 10 yıllık süre zarfında İstanbul’daki bütün ilçe Belediyelerinin ve Dünyadaki diğer belli başlı belediyelerin uygulamaya koydukları ve başarı sağlanmış projelerini inceleyerek Fatih ilçesindeki sorunların çözümünde rol oynayabilecek projeleri geliştirmiştir. Sayın Barış BOYACI öğle mevki heveslisi ve koltuk sevdalısı insanlardan değildir. Kendisi yerel yönetimler konusunda gerek teorik ve gerekse pratik anlamda yetiştirmiş ve bu konuda uzman ekibini oluşturmuş bir şahsiyettir. Barış BOYACI’ YA NEDEN BAŞKAN DENİLMEKTEDİR.? Sayın Barış BOYACI kendisini insanların sorunlarına ve problemlerine adeta Fahri Bir Belediye Başkanı gibi adamış bir insandır. O nedenle onu tanıyan her insan ona Başkan sıfatını uygun görmektedir. Sayın Barış BOYACI insanları dinlemesini bilen bir insandır. Son derece sabırlıdır. Yapamayacağı ve üstesinden gelemeyeceği bir iş konusunda hayatta söz vermez. Bütün bunları ne için söylüyorum biliyormusunuz. Bunu bildiğim için söylüyorum. 10 yıl İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünde çalışmış bir İnsanım. İstanbul un Sağlık sorunlarını herkesten daha çok ben biliyorum. Belediye Konusunda deseniz yaklaşık 5 yıldır 1 milyon nüfuslu bir ilçe belediyesinde çalışıyorum. Belediyenin Başta Başkan sekreterliği olmak üzere, bilgi işlem, yardım sandığı, Hesap işleri, Emlak servisi ve Sağlık işleri gibi hemen hemen tüm birimlerinde öz veriyle vicdanı hür bir insan olarak çalıştım. O nedenle Kent yaşamında belediyenin önemini daha çok biliyorum. Başınızı ağrıttıysam affedin. İyi bir Başkanın özelliklerini sizin için alıntı yaparak aşağıya aldım. Okumanızı diliyorum. Selamlar.

İYİ BİR BELEDİYE BAŞKANI'NIN ÖZELLİKLERİ
1)-Halka yakın olmalı
2)-Gönlü ve makam kapısı herkese açık olmalı
3)-Şeffaflığı kabul etmiş olmalı
4)-Belediyenin bütçesini kendi malından daha çok koruyup, doğru kullanmalı
5)-Sözünde durmalı
6)-İş yapıcı olmalı
7)-Partiler üstü olmalı(özellikle seçildikten sonra)
8)-İşi kendi “ehline” değil, ehline yaptırmalı
9)-Devletin imkanlarını kendisi ve çevresi için kullanmamalı
10)-Yeterli miktarda otoriter ve mümkünse karizmatik olmalı
11)-En azından yüksekokul mezunu olmalı
12)-Dürüst olmalı
13)-Toplumun bütün kesiminden kabul görmeli
14)-Paraya tamah etmemeli
15)-Herkese eşit mesafede durmalı
16)-Topluma güven telkin etmeli
17)-Başkanlığı süresince başkanlığı meslek edinmeli
18)-Müteahhid veya mühendis bakış açısının yanında halkla ilişkiler konusunda yetkin olmalı
19)-Politik bir yapıya sahip olmalı
20)-En az yerel diller dışında geçerli olan bir yabancı dil bilmeli
21)-Yöneticilik vasıflarına haiz olmalı, çok yönlü bir ekibe sahip olmalı, beynelmilel düşünmeli, v.s
Mehmet AYAZ
www.surgucum.com

Yazan : berber metin yedikule esnafı (16 Aralık 2008 Salı)
o ne konvoydu işte bir başkan bu kadar sevilir pazar günü istanbul trafiği felç oldu konvoyun bir ucu eminönünde diğer ucu hala kazlıçeşmedeydi helal olsun valla fatihin başkanı bnce belli oldu umarım akparti teşkilatı bunu gözardı etmez barış boyacı gibi değerler kaybedilmez.

Yazan : ilker güneş (16 Aralık 2008 Salı)
fatih fatih olalı böyle konvoy görmemiştir umarım herkes anlamıştır kimin en çok sevildiğini 1200 araçla fatihi fetettik çıktığın yolda başarılar sn.barış boyacı

Yazan : Nurettin Pamuk (16 Aralık 2008 Salı)
baris boyaci bu isin ustesinden gelecek tek isim yillardir belediyecilik ve aktif siyaset birikimini fatih icin kullanmasi icin sans verilirse eminim her degisecek degisecek her sey FATIH ILCESI ICIN

Yazan : erzen (16 Aralık 2008 Salı)
ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN BARIŞ BOYACI DUALARIMIZ SİZİNLE İNŞALLAH ALLAHIN İZNİ İLE HAKETTİĞİNİZ MEVKİYE GELİCEKSİNİZ SİZ GÖNÜLLERİN BİRİNCİSİSİNİZ FATİHİN SİZE İHTİYACI VAR SAYGILARIMI SUNARIM...

Yazan : selman karadogan (15 Aralık 2008 Pazartesi)
Allah yolunuzu açık etsin barışa ihtiyacı var hayırlısıyla yeni istiyorum fatih belediye başkanımız barış boyacı ol inşallah hizmet adamı barış boyacı Ben selman işitme engelli size bekliyorum oy......

Yazan : Mehmet Ali CEYLAN (14 Aralık 2008 Pazar)
Cennet Mekan Fatih Sultan Mehmet Han'ın manevi havasıyla huzur bulduğumuz güzide ilçemiz FATİH'e hizmet etmeyi ilke edinmiş BARIŞ BOYACI'dan daha iyi bir aday düşünemiyorum. Bu ulvi yolda başkanımıza başarılar diliyorum.

Yazan : Yılmaz ADIGÜZEL (14 Aralık 2008 Pazar)
Arkadaşlar bildiğiniz üzere AK partinin bir ilkesi vardır.''Durmak yok yola, hizmete devam..''diye.Buda fatih için sayn Barış Boyacı ile olacagını düşünüyorum ve yola sizinle devam inşallah Barış Bey diyorum.

Yazan : mustafa kılıç (14 Aralık 2008 Pazar)
BU GÜN 14 ARALIK 2008 FATİH İLÇESİ İÇİN YEREL SİYASET OLARAK ÖNEMLİ BİR GÜN YAKLAŞIK OLARAK 1500 ARAÇ ZİNCİRİ İLE İLÇE BAŞKANLIĞINA KURMAYLARI VE SEVENLERİ İLE BİRLİKTE GELEN SAYIN BARIŞ BOYACI RESMEN FATİHİN YEREL YÖNETİMİNE TALİP OLDU FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYI BAŞVURU BELGESİNİ FATİH İLÇE BAŞKANI SAYIN AHMET BAHA ÖĞÜTGEN VE FATİH İLÇE YÖNETİMİNE TESLİM ETTİ. DAHA SONRA BARIŞ BOYACI SEVENLERİNE HİTAP ETTİ. GÖRÜLMEYE DEĞER BİR MANZARA İDİ ADAY ADAYI BİRİNİN TOPLADIĞI KALABALIK MİTİNG MEYDANLARINDA RASTLANACAK TÜRDEYDİ. GERÇEKTEN ORADA BİRİKEN KALABALIĞI GÖRMENİZİ İSTERDİM İNSANLARIN GÖZÜNÜN İÇİ PARLIYORDU İNANMIŞLARDI. BU PARILTI BARIŞ BOYACI İLE BİRLİKTE GELECEKTEKİ GÜZEL GÜNLERİN UMUDUNUN PARLAKLIĞI İDİ. SEVGİLİ BARIŞ ABİ FATİH İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜ 148 PROJESİNİ SEVENLERİ İLE VE FATİH HALKI İLE PAYLAŞTI HEPSİ FATİH VE YAŞAYAN SAKİNLER İÇİN İŞ DOLU, AŞ DOLU, UMUT DOLU, SEVGİ DOLU, BARIŞ DOLU, KALKIMA DOLU MEGA PROJELERDİ. BARIŞ BEYİN BU ÇIKTIĞI KUTLU HİZMET YOLUNDA HALKA HİZMET HAKKA HİZMET YOLUNDA YOLU AÇIK OLSUN DİYİYOR. 2009 YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILAR DİLİYORUM SAYGILARIMLA MUSTAFA KILIÇ

Yazan : furkan borçin (14 Aralık 2008 Pazar)
sayın barış boyacıyı sonuna kadar destekliyoruz Allah yolunu açık etsin

Yazan : HALİDE ŞENTÜRK (14 Aralık 2008 Pazar)
yaradılanı sev yaradandan dolayı;hizmet aşkı ile dolu ateşten gömleği giyip FATİH ve FATİH Halkı için hizmete talip olan sn BARIŞ BOYACI ya en kalbi duygularla başarılar diliyorum.Yürekten inanıyorum çünkü sizin gibi dürüst ve kalbi Hak ve Halk için çarpan kişiye bu makam yakışır.RABBİM Yardımcınız olsun.

Yazan : MUSTAFA BİLBAY (13 Aralık 2008 Cumartesi)
ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN DEMEK GEREKİR SAYIN BARIŞ BOYACI İÇİN SONUÇTA HER ŞEY VATAN MİLLET İÇİN HİÇ BİR PARTİ AYRIMI YAPMAKSIZIN OYLARI VERİRKEN ÖNCELİKLE İNSANIN KAREKTERİNE ŞAHSI KİŞİLİĞİNE FAALİYETLERİNE ÇALIŞMALARINA AKTİVİTELERİNE BAKMAK LAZIM SANIRIM BU SAYDIKLARIM İNCELEDİĞİM KADARIYLA BARIŞ BEYE GERÇEKTEN UYUYOR ARTIK HAKKINDA ALLAHTAN HAYIRLISI BİZLEREDE GERÇEKTEN BÖYLE ŞAHSINA MÜNASIR BİR İNSANA OY VERİP GURURLANMAK KALIR FATİH SİZİNLE GURUR DUYUYOR HERKEZE SAYGILAR

Yazan : VAHAP BOTAN (13 Aralık 2008 Cumartesi)
BARIŞ bey gerçekten halkın içinden gelen halkı çok iyi anlayan yardım sever insancıl ve FATİH ilçemize büyük bir şanstır...Bütün kalbimizle yanındayız

Yazan : REMZİYE SABBAĞ (13 Aralık 2008 Cumartesi)
Sayın Barış Boyacı'ya davasında en içten dileklerimizle başarılar dileriz.İnşallah bu yolda hedefe varacaksınız.Tüm dualarımız sizinle.Parti yönetimi halkın bu güçlü sesine kulak vermeli ve sizi aday göstermelidir.

Yazan : özer giresunlu (13 Aralık 2008 Cumartesi)
fatih belidiye başkan adayı olan barış boyacı abimize müftü ali mahlesi olarak destekliyoruz hayırlı hizmetlerinin fatihimizde gösterecegini bekliyoruz özer giresunlu mehmet özalın arkadaşıyım

Yazan : sevim sabbağ (13 Aralık 2008 Cumartesi)
hayatında başarılı olmuş barış beyın . başkanlığıda layıkıyla yapacağından eminim.

Yazan : behiye -suat SABBAĞ (13 Aralık 2008 Cumartesi)
barış boyacı başkanlığa layıktır.başarılar dileriz.

Yazan : zafer çiftçioğlu (12 Aralık 2008 Cuma)
İstanbul gibi bir şehrin Fatih gibi bir ilçesinde başkanlık barış boyaci gibi bir gönül insanının halk adamının cemiyet adamının hizmet adamının hakkıdır diye düşünüyorum.slm ve dua ile

Yazan : sezai çiftçioğlu (12 Aralık 2008 Cuma)
sayın barış boyacı fatih halkına yaptığı yardımseverliğiyle herkese gösterdiği ilgiden olayı çok teşekür ederi fatih belediye başkanlığına barış boyacıyı destekliyoruz başkan yolunda başarılar diliyoruz

Yazan : ahmet azat dinler mali müşavir (12 Aralık 2008 Cuma)
saytın barış boyacıyı sonuna kadar seninleyiz Allah yar ve yardımcın olsun

Yazan : peşenk (12 Aralık 2008 Cuma)
barış boyacıya güvenimiz tamdır.allahın izni ile kazanır diyorum.basarılar barıs abi


Yazan : Mesut BORÇİN (11 Aralık 2008 Perşembe)
Fatih Belediyesine Başkanlık Yolunda Başarılar Diler Fatihe Çok Yararlı Olacağını Canı GÖnülden İnanıyoruz Herşeyimizle Seninleyiz Sayın Barış BOYACI

Yazan : mustafa kılıç (11 Aralık 2008 Perşembe)
DÜNYADA GÜZEL OLAN KAZANIMLARDAN BİRİDE İNSANLARI MEMNUN ETMEKTİR İNSANLARIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTUP GÖNÜLLERİNDE YER ALMAKTIR KISACASI GÖNÜL ADAMI OLMAKTIR. BU BİREY İÇİN DÜNYADA KAZANABİLECEĞİ EN GÜZEL MİRASTIR. ÇÜNKÜ GÖNÜLDE YER ALAN DÜNYA HAYATINDA OLSUN AHİRET HAYATINDA OLSUN HER AN HAYIRLA ANILIR BU SİYASETTEDE BÖYLEDİR. YANİ SİYASETTE DE İNSAN GONUL ADAMI OLMALI YÖNETİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İNSANLARIN KALBİN EN DERİN VE GÜZEL YERİNDE YER ALMALIDIR. HİZMET YOLUNA ÇIKMIŞ GÖNLÜNDE HAKKA HİZMET HALKA HİZMET FELSEFESİ BULUNAN GÜLER YÜZLÜ DELİKANLI YİĞİT ANADOLU İNSANI FAKİR FUKARA GARİP GURABA BABASI ALÇAK GÖNÜLLÜ KAVGADAN UZAK HEP BARIŞTAN YANA OLAN İYİ BİR AİLE REİSİ MÜTAVAZİ ADAMA GİBİ ADAM YANİ BİZDEN BİRİ KİMDEN BAHSETTİĞİMİ BİLİYORSUNUZ BARIŞ BOYACIDAN BAHSEDİYORUM SEVGİLİ BARIŞ ABİMİZDEN BARIŞ BEY İNANINIYORUM Kİ FATİHİN BU GÜNE KADAR KAZANAMADIĞI KAZANIMLARI KAZANACAK BU KAZANIM TÜM FATİH HALKINA TÜM MANEVİ FATİH İLÇESİNE YANSIYACAK HAYDİ DOSTLAR BARIŞ GÖNÜLLÜLERİ HEPİNİZİ PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK BARIŞ BOYACI GÖNÜLLÜLERİ KONVOYUNA BEKLİYORUZ GÜN BU GÜNDÜR HAYDİ DOSTLAR KAZLI ÇEŞMEYE SANADA ÇIKTIĞIN ONURLU HİZMET YOLUNDA BAŞARILAR BAŞARILAR BAŞARILAR DİLİYORUM BARIŞ BAŞKANIM MUSTAFA KILIÇ

Yazan : AHMET YILMAZ (11 Aralık 2008 Perşembe)
SLM İŞTE BUDUR ABİ YA EN BÜYÜK KORKUM MUSTAFA DEMİR'İN YİNE BAŞKAN OLMASIDIR.BAŞKAN DEMEK O KOLTUKTA OTURMAK DEMEK DİİLDİR.AKRABALARINI ZENGİN ETMEK DEMEKTE DİİLDİR. ADAM GİBİ VAZİFENİ YAPICAKSIN ESNAFIM AMA FATİH BELEDİYE BAŞKANININ YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEDİM BUMUDUR BAŞKANLIK ESNAFI DOLAŞIP DERT DİNLEMEZMİ BAŞKANLAR? TÜRKİYENİN EKONOMİSİNİ AYAKTA TUTAN İNSANLARA BU KADARMI DEĞER VERİLİYOR? YILLARDIR ÇİZGİMİZ BELLİ BİZİM AMA ÇİZGİMİN DIŞINA ÇIKMAK ZORUNDAYDIM BAKTIMKİ GÜZEL Bİ ABİMİZ BU GÖREVE TALİP OLMUŞ O ZAMAN DURMAK YOK YOLA DEVAM CANIM ABİM BAŞARILAR DİLERİM İNŞAALLAH AÇIK ARA BİRİNCİ OLURSUN.GÖNLÜMÜZ HEP SENİNLE FATİH’İN İSTANBUL’U FETHETTİĞİ YERDE SENİ BEKLİYORUZ FATİHLERE YARAŞIR ŞEKİLDE ARA FARKLA BİRİNCİ OLURSUNUZ İNŞAALLAH BARIŞ BOYACI

Yazan : SERDAR , AYŞEGÜL ASLAN (08 Aralık 2008 Pazartesi)
BERABER YÜRÜYECEĞİMİZ BU YOLDA REİSİN YANINA SEN YAKIŞIRSIN BARIŞ BOYACI DURMAK YOK YOLA DEVAM

Yazan : reyhan akbulut ; (08 Aralık 2008 Pazartesi)
GÖNÜLERİN VE FATİHİN BAŞKANI BARIŞ BOYACI HEP DESTEK TAM DESTEK YOLUN ACIK OLSUN VE OLUCAKDA ...

Yazan : SEDAT DERYAL (08 Aralık 2008 Pazartesi)
KURBAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN SAYIN BARIŞ BAŞKANIM. BU ARADA BARIŞ BEYİ CANI GONULDEN DESTEKLEYEN HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR.HEP DESTEK TAM DESTEK.

Yazan : ALİ SABBAĞ (08 Aralık 2008 Pazartesi)
Sevgili Boyacı'ya başarılar dilerim.Fatih seni bekliyor.Yolun açık olsun.Selamlar

Yazan :
umut güzelbağ (08 Aralık 2008 Pazartesi)
HAYDİ BARIŞ BAŞKANIM! HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERE ! YOLUMUZ AÇIK OLSUN.....

Yazan : kerem demir (08 Aralık 2008 Pazartesi)
sayın Barış Başkanım bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım,Yüce Rabbimin izniyle bir bayramda inşallah siz Fatihimize başkan seçildiğinizde olacak,o bayramıda hep birlikte kutlamak dileğiyle...


Yazan : SİNAN KILIC (07 Aralık 2008 Pazar)
FATİHİ FETHEDENBAŞKAN NE GUZELBAŞKAN Sayın baskanım ALLAH(CC)UTANDIRMASIN BAŞARILAR.YANINIZDAYIZ.sk

Yazan : Çiğdem UYANIK KILIÇ (07 Aralık 2008 Pazar)
Fatih in geleceği SN.BARIŞ BOYACI ya başarılar dilerim.(SK)

Yazan : SEZGİN KILIÇ (07 Aralık 2008 Pazar)
FATİH'E FATİH GİBİ BAŞKAN sn.BARIS BOYACI sevgi ve saygılarımızla ALLAH(CC)UTANDIRMASIN KILIÇ AİLESİ

Yazan : KADİR DEMİR (07 Aralık 2008 Pazar)
BARIŞ BAŞKANIM "BEN" YERİNE "BİZ" DEDİKÇE BİZDE HEP SİZLEYİZ.YÜRÜDÜĞÜNÜZ YOL BİZİM YOLUMUZ,ATTIĞIMIZ HER ADIM SİZİN ADIMINIZ OLACAKTIR.BAŞKANLIK YOLUNDA SONSUZ BAŞARILAR DİLERİM...

Yazan : Selami DEMİR (07 Aralık 2008 Pazar)
DÜNYAYA BARIŞ, TÜRKİYEYE BARIŞ,FATİHE BARIŞ,HİZMETLE BARIŞ,SEVGİYLE BARIŞ,AŞLA BARIŞ,İŞLE BARIŞ,HUZURLA BARIŞ,BARIŞ BAŞKANLA BİTER BU YARIŞ...

Yazan : h.ümran (07 Aralık 2008 Pazar)
sayın BARIŞ BOYACI ben başka bir partili olmama rağmen şahsıma yapmış olduğunuz iyliklerden dolayı size teşekür ediyorum dualarım sizinle sizi fatih belediye başkanı olarak görmeyi tamenni ediyoruz

Yazan : CANER E. (07 Aralık 2008 Pazar)
şu anki fatih aday adaylarının hizmetlerini toplasanız herhalde BARIŞ BOYACI nın yaptığı hizmetler karşısında devede kulak gibi kalır ozaman düşünmeye ne gerek var işte gerçek hizmet adamı KİM....? tabiki BARIŞ BOYACI

Yazan : c.gürbüz (07 Aralık 2008 Pazar)
belediyecilik sadece park yapmak değil insanların sorunlarına da eğilmektir ama bazı belediye başkanları belediyeciliği pankartlarda boy göstermek ,yurtdışı gezileri yapmak yada kokteylere katılmak sanıyor bu amana kadar fatih ve eminönünde bu böyle oldu inşallah BARIŞ BOYA başkan olursa bu anlayış bitecek fatihe hizmet gelecek

Yazan : R.KASIM (07 Aralık 2008 Pazar)
ya barış boyacı ya barış boyacı fatihi fatih yapacak tek insan tabiki BARIŞ BOYACI

Yazan : atakan (07 Aralık 2008 Pazar)
belediyecilik insanlara hizmet edmektir makamı işgal etmek değildir bu bilinç de olan tek bir insan var oda barış boyacıdır inşallah kendisini fatih belediye başkanı olarak görürüz

Yazan : gülay özgül (07 Aralık 2008 Pazar)
Barış Başkanım siz daima bizim yanımızda oldunuz şimdi sıra bizde. daima, sonuna kadar, yanınızdayız. yüce Rabbimin izniyle o makam size nasip olacaktır.Yola sizinle devam...

Yazan : Hülya DEMİR (07 Aralık 2008 Pazar)
yan yana,omuz omuza,hepimiz bu yolda BARIŞ BAŞKANLA, daima !!!

Yazan : R. AYDIN (07 Aralık 2008 Pazar)
BEN SAYIN BAŞKAN BARIŞ BOYACININ BENİ TANIMAMASI VE BİLMEMESİNE KARŞIN HASTA OLAN DAYIMA TEDAVİSİ İÇİN YAPMIŞ OLDUĞU İYİLİĞİ UNUTMADIM. FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU DUYDUĞUMDA İSE BİZZAT KENDİSİNİ İKİ KERE ZİYARET ETTİM YAKINDAN TANIMAK İSTEDİM.BU GÖREVE TAM OLARAK HAZIR OLUĞUNU MÜŞAHEDE ETTİM. BAŞBAKAN SAYIN RECEP BEY İLE HALKA HİZMETTE BİR FARK GÖRMEDİM. BUNUDA TÜM SAMİMİYETİMLE YAZIYORUM.KENDİSİNE SONUNA KADAR DESTEK OLMAYA KARAR VERDİM. FATİH HALKI İÇİN, İSTANBUL İÇİN HAYIRLI OLSUN.ALLAH CC YARDIMCISI OLSUN.

Yazan : önder ismailoğlu (07 Aralık 2008 Pazar)
belediyecilik reklam panoların şov yapmak değildir halan mevcut iki belediye başkanının yaptığı iş hizmet yapma şov yap biz böyle başkanlar istemiyoruz halktan gelen insanları gerçekten insan olduğu için seven makam sevdalısı değil hizmet sevdalısı olan şov yapan değil gerçekten hizmet eden tek bir aday var o kişi de BARIŞ BOYACI dır bizkendisini fatih belediye başkanı olarak görmek istiyoruz

Yazan : ümit sezer (07 Aralık 2008 Pazar)
FARKIMIZ TARZIMIZDIR TARZIMIZ İSE BARIŞ BOYACA CIDIR BASARILAR..

Yazan : mahmut ceylan (07 Aralık 2008 Pazar)
ben eski bir fatihli olarak yaptığınız hizmetleri iyilikleri hem akrabalarımdan hem yerel basından duyuyor ve takip ediyorum ve sizi çok takdir ediyorum . o makama yakışacak tek aday sizi görüyorum.bu takdir edilecek davranışlarınızın o makamda da süreceğini adım gibi biliyorum.o makama yakışan gerçek başkan barış boyacıdır.

Yazan : FATİHLİ GENÇLER (07 Aralık 2008 Pazar)
abi dedik kardeş dedin şimdi sıra bizde seni ALLAHIN izniyle o makama getirmeye yemin ettik and içtik.gönlümüzün başkanıydın şimdide ilçemizin başkanı olacaksın inşallah.YANINDAYIZ BARIŞ BOYACI

Yazan : MURAT TAŞ (07 Aralık 2008 Pazar)
HER BAŞIMIZ DARA DÜŞTÜĞÜNDE KAPISINI ÇALACAĞIMIZ TEK ABİMİZ,BABAMIZ OLAN BARIŞ BOYACI ALLAH SENİ DAİMA VAR ETSİN. VARLIĞIMIZLA OYUMUZLA YANINDAYIZ BARIŞ ABİ.

Yazan : ZÜHRE KARAMAN (07 Aralık 2008 Pazar)
BEN CHP PARTİLİ OLARAK SN: BARIŞ BOYACI'NIN BİZE VE HÜSAMBEY MAHALLESİNE YAPTIKLARI HİZMETTEN DOLAYI KENDİSİNİ TAKDİRLE KARŞILAR BAŞKANLIK SEÇİMİNDE SONUNA KADAR DESTEKÇİSİ OLDUĞUMUZU BİR KERE DAHA TEKRARLARIZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN BAŞKANIM...

Yazan : peşenk (06 Aralık 2008 Cumartesi)
farklı bir görüşe sahip olmama rağmen fatihin geleceği için oyum barış boyacıya..

Yazan : mustafa kılıç (06 Aralık 2008 Cumartesi)
Rahmet sağanaklarının gök kutbeden sonsuz boşaldığı, sosyal adaletin ve yardımlaşmaların sınırları aştığı, gönüllerin alındığı, dargınların barıştığı, büyüklerin küçüklerin birbirinine muhabbetle baktığı, manevi duyguların şahikaya (en üst noktaya) ulaştığı, günlerdir bayramlar. Bu vesile ile Tüm Başkan Adaylarının Mubarek Kurban Bayramını Tebrik ediyor Bayramın İslam Alemine, Ülkemize, Milletimize ve Bizlere Hayırlara vesile olmasını diliyorum. BAŞKANLIK YARIŞINDA halka hizmetin halka himmetten geçetiğine inanmış ve özümsemiş fakir fukara garip gurabaya başka bir sevgi penceresinden bakan, yardımsever, amacı kalplerde yer bulmak yer kazanmak olan Sayın BARIŞ BOYACI ya FATİH BELEDİYE BAŞKANIĞI seçiminde başarılar diliyor ve bu hizmet yolunda Sayın BARIŞ BOYACININ Fatihimize nice güzel eserler kazandırmasını temenni ediyorum. Hayırlı, sağlıklı ve birlik beraberlik içinde ailemizle birlikte nice bayramlara Saygılarımla

Yazan : cahıt ertemel (06 Aralık 2008 Cumartesi)
sn.barıs boyacının bana ve aıleme yaptıgı ıyılıklerı maddı manevı yardımlarını hıc unutamam yaptıgı bu yardımlardan dolayı ona cok tesekkür ederım dualarımız hep senınle bızde herzaman senınleyız allah yolunu acık etsın güzel bır fatıh ıcın barıs boyacı dıyorum....

Yazan : SEDAT DERYAL (06 Aralık 2008 Cumartesi)
FATİHTE OTURAN BIRI OLARAK FATIHE EMEGI COK OLDUGUNU DUSUNDUGUM SAYIN BARIŞ BOYACI ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HER ZAMAN YANINIZDAYIZ. SAYGILAR...

Yazan : hasan aslan (06 Aralık 2008 Cumartesi)
işalah kazanırsınız ALLAH yardımcınız olsun

Yazan : cahıt ertemel (06 Aralık 2008 Cumartesi)
sn.barıs boyacının bana ve aıleme yaptıgı ıyılıklerı maddı manevı yardımlarını hıc unutamam yaptıgı bu yardımlardan dolayı ona cok tesekkür ederım dualarımız hep senınle bızde herzaman senınleyız allah yolunu acık etsın güzel bır fatıh ıcın barıs boyacı dıyorum....

Yazan : uğur özalp (06 Aralık 2008 Cumartesi)
barış beye başarılar diler fatih belediye başkan adayı olrak sununa kadar seninleyiz

Yazan : hakan baran borçin (06 Aralık 2008 Cumartesi)
2009 da Yerel Seçimler gerçekleşecek. Bu yerel seçimlerde kazananlar olacak kazanamayacaklar olacak. Önemli olan Ahlaki ve Etik değerler içinde geçekleşen bir seçim olsun kazananında kazanmayanında kalpleri incinmesin ilerde pisman olunacak sözler sarfedilmesinler. Bu tabi bir seçim atmosferi içerisinde olmasını arzuladıklarım. Ama şu bir gerçek ki bu seçimlerin sonucu ne olursa olsun BARIŞ BOYACI Beyefendi hakkında ki düşüncelerim değişmeyecek. Bana göre adam gibi adam küçükle küçük büyükle büyük olan mütavazi bir kişilik. Anadolunun bağrında yetişmiş yiğit bir delikanlı Yardım etmeyi kendine görev bilen karşılıgınıda yanlız Allah (CC) bekleyen bir insan Onunla tanışmaktan dolayıda mutluyum Yerel seçimlerde başarılı olsun veya olmasın onun hakkında ki bu kanaatim değişmeyecek. O her zaman benim BARIŞ Abim olarak kalacak. Dünya iki kapılı bir han bir kapısından girilip konaklanan diğer kapısından zamanı gelince çıkılan Mühim olan bu dünyada insanın arkasından güzeliklerle anılmasıdır. Baki kalan şu kubbede bir hoş seda bırakmasıdır Ebedi aleme göçünce arkasında insanlık için bıraktığı güzel eserlerle anılmasıdır.Yerel seçimlerde Fatih e talip olacakların bu halisane düşünceler içinde olması arzusundayım Her tarafı tarih kokan, kültürlerin birleştiği nokta, Manevi değere sahip yarıadaya FATİH semtimizin yörel yönetimine talip olan Sayın BARIŞ BOYACI ya bu yarışta başarılar diliyor. BARIŞ BOYACI FATİH İLÇEMİZE BAŞKAN SEÇİLİRSE İNANIYORUM Kİ BİR ÇOK GÜZELLİKLER SUNACAKTIR. İNANIYORUM Kİ SUNACAGI GÜZELİKLERLE FATİHİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEKTİR. 1940 LI YILLARDA İSTANBUL DA YASAYANLARIN İLGİ DUYDUĞU VE İKAMET ETTİĞİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE YENİDEN GELECEGİ DÜŞÜNCESİNDEYİM BARIŞ BOYACIYA HALKA HİZMET HAKKA HİZMET YARIŞINDA YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM. ALLAH (CC) UTANDIRMASIN SAYGILARIMLA MUSTAFA KILIÇ

YYazan : AHMET KAYA MALİ MÜŞAVİR (06 Aralık 2008 Cumartesi)
Bence Ülkemizin MUASIR MEDENİYETLER seviyesine gelebilmek için Barışın,Kardeşliğin,Huzurun,Birlikteliğin Din,Dil,Irk ayırtetmeksin müştereklerimizde buluşarak yaşayabilmemiz için En önemli görev önce bizlere sonra ise bizim göreve getirdiğimiz yerel yönetimlerimize düşmektedir.Eğer ki Yerel Yönetimlerimiz olan Belediyelerimiz Halkına en iyi, en kaliteli,en nezih hizmetleri savurganlık yapmadan Ulaştırabiliyorlar ise işte orda yaşayan halk en şanslı hakltır. Eğer Belediyemizin VARLIK SEBEBİ HİZMET İse ozaman korkmayın O Belediye ve belediye başkanı halkımızın baş tacıdır.Ben aynı zamanda bir ekonomist olarak hesabı kitabı iyi yapılmış 1 kuruşu bile boşa harcanmamış bencilikten uzak bir belediye olsun derim.Bu anlamda ve manada Bence Fatihin yeni FATİHİ BARIŞ BOYACI Diyorum.Allah yolunu ve bahtını açık etsin BARIŞ BOYACI..!

Yazan : Dr.Mehmet Cenk Deliküçük (06 Aralık 2008 Cumartesi)
Yorumlara bakıyorum %95 Sayın Barış boyacı lehine güzel insanlar güzel şeyler yazmışlar ama diğer adaylara baktığımda doğru orantılı değil.Diğer adaylara oy verenler yorum yapmaktan neden çekinirler? yoksa bu onları tanımadıklarının göstergesi olup fason oy verme olmasın.. Bence bu oylamada nicelikten çok nitelik önemli.Bir ülkede en önemli sorun sağlıktır ve sağlık konusunda da en öenmli adımları atacak olan projeleri olan insanlardır. Bu projelerin ise hayata geçirilmesi için Sayın Barış Boyacıya ihtiyacımız vardır ve desteğimiz tamdır. Dr.Mehmet Cenk Deliküçük

Yazan : AKIN SABBAĞ (06 Aralık 2008 Cumartesi)
sevgili BARIŞ BOYACI abimize bu yarışta başarılar diliyorum. Fatih'te yaşayan herkesin sevdiği bir insan olarak başkanlık size yakışır.

Yazan : elifhan zeren (06 Aralık 2008 Cumartesi)
Barış abimiz seni sonuna kadar seni destekliyoruz yaptığın hizmetleri ancaba belediye başkanı yapabilir saygılarımla

Yazan : cengız erbıl (06 Aralık 2008 Cumartesi)
ben bır chp lı olarak bu ankete katılıyorum. ben bu partıden kımseye oy vermesdım ama eger barıs boyacı bu ısın ıcınde varsa bende varım ben ve aılem barıs baskanımızı sonuna kadar desteklıyoruz allah yolunu acı etsın ..

Yazan : aynur özer (05 Aralık 2008 Cuma)
fatih ilçesi ilk defa halkın yanında olan barışçıl bir yaklaşım için sayın başkanım BARIŞ BOYACI geliyor tüm fatihe ve istanbula hayırlı olsun.

Yazan : Gurbet ALTAY (05 Aralık 2008 Cuma)
Türk kültürüne layık bir Fatih için yapılacak çok şeyler var.Artık hizmet belediyeciliğin olması gerekenler arasında oluşu ve de en önemlisi artık vizyon -misyon belediyeciliğinde önde olma zamanı gelmiştir.Halk olan ve halkla beraber dünya belediyesi olma yolunda Sayın Barış BOYACI'ya çok iş düşmektedir.Emek veren ve de emeklerin karşılıksız kalmayacağı bir seçim diliyorum.Yolun açık olsun Barış BOYACI...

Yazan : SEZGİN AKKOYUN (05 Aralık 2008 Cuma)
Bugüne kadar sağ partilere hiç oy vermemiş bir basın mensubuyum. Ama şunu bütün samimiyetimle söylemek istiyorum ki tanıdığım ve gördüğüm kadarı ile Barış Boyacı azimli,yetenekli, iyi niyetli ve Fatih için güzel projeleri olan çok değerli bir insan. Fatih'te kendi siyasi görüşüme yakın bir aday olmadığı için bu seçimde oy kullanmayı düşünmüyorum. Eğer Barış Bey AKP yerine sol bir partiden aday olsaydı gözümü kırpmadan ona oy verirdim ama partisinden dolayı ben oy vermeyeceğim. Yine de başta eşim ve yakınlarım olmak üzere bütün sağ görüşlü tanıdıklarıma onu tavsiye edeceğim.

Yazan : Tekin İNCİ (Şirvan Kebap) (04 Aralık 2008 Perşembe)
Sayın Barış Abimi 15 yıldan beri tanırım. İnsanların hizmetine ve ihtiyaçlarına kendini adamış güzide bir halk adamıdır. Kişiliği ve dürüstlüğü tartışılmaz. Fatih Belediye Başkanlığı için en doğru karar olacaktır. Başkanlık yolunda kendisine başarılar dileriz. (Şirvan Kebap Ailesi adına Tekin İNCİ)

Yazan : HALİT TUMBUL (04 Aralık 2008 Perşembe)
DEGERLİ ARKADAŞLAR BEN SAYIN BARIŞ BOYACIYI SAVAŞ HOCAM SAYESİNDE TANIDIM ŞAHSEN KENDİSİNİ TANIMIYORUM AMA SAVAŞ HOCAMIN YANINDA OLDUGU KİŞİ MUHAKKAK FATİHE FAYDALI BİRİDİR.TÜM ÖGRENCİLERİN OLARAK HER ZAMAN YANINDAYIZ

Yazan : MUSTAFA USLU (04 Aralık 2008 Perşembe)
tek kelime ile süper insan barış bey.belediye başkanlığı yarışında gönülden destekliyorum. allahın izni ilede başaracaktır inşallah. allah yardımcın olsun.BAŞKANIM.

Yazan : ilknur altın (04 Aralık 2008 Perşembe)
dürüst namuslu belediyecilik anlayışı için BARIŞ BOYACI diyorum...

Yazan : çeto (04 Aralık 2008 Perşembe)
BARIS BOYACI YI KISKANANLAR CATLASINNNN...... BARIS BOYACI FATIH BELEDIYE BASKANIDIR.... SONUNA KADAR SENINLEYIZ BARIS BASKAN....

Yazan : muammmer AY (04 Aralık 2008 Perşembe)
Fatihin BARIŞ BOYACIya ihtiyacı var...

Yazan : muammmer AY (04 Aralık 2008 Perşembe)
Fatihin BARIŞ BOYACIya ihtiyacı var...

Yazan : furkan borçin (04 Aralık 2008 Perşembe)
Sayın Barış Boyacı'ya Fatih Belediye Başkanlığı yolunda başarılar dilerim.Allah yolunu açık etsin

Yazan : peşenk sabbağ (04 Aralık 2008 Perşembe)
barış abi , fatih in size ihtiyacı var.

Yazan : ramazan balcı (04 Aralık 2008 Perşembe)
başkanım yolunuz açık olsun her zaman yanınızdayım o makam size yakışır ne erle demirle barış boyacı ile elele.....

Yazan : gül çetinkaya (04 Aralık 2008 Perşembe)
iternette dolaşırken, bu siteye rastladım. savaş hocam sizin desteklediğiniz adayı tüm öğrencileriniz olarak bizlerde destekliyoruz. üstümüzde çok emeğiniz var savaş hocam. desteklerimiz sizinle. sayın barış boyacıya da çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yazan : Birnur KARACAOĞLU (04 Aralık 2008 Perşembe)
Sayın Barış BOYACI'nın yardımsever kişiliği ve aydın düşünce yapısı ışığında daha modern,daha yaşanabilir,daha mutlu bir Fatih için oylarımız kendisinin.Şimdiden başarılar diliyorum...

Yazan : ilker güneş (04 Aralık 2008 Perşembe)
adaylığınızı duyunca nasıl sevindim bilemazsiniz yemin ediyorum gözlerim doldu bana yaptığınız iyiliği ömrüm boyunca hiç unutmayacağım gece yarısı çaresizlik içinde düşünürken karımın doğumu için gecenin 2sinde kendi aracınızı gönderip sülaymaniye doğumevinde ücretsiz doğum yaptırıp hayır dualarımızı aldınız eğer kızım olmasaydı çocuğumun ismini barış koyardım açık yüreklilikle söylüyorum başkanım bu çıktığınız yolda sonuna kadar ben ve ailem destekçinizim saygılarımla.ilker güneş

Yazan : İSMAİL SAĞLAM (04 Aralık 2008 Perşembe)
SAYIN BARIŞ BOYACININ YAPMIŞ OLDUGUNUZ HİZMETLERDEN DOLAYI ÇOK MEMNUNUZ FATİH BELEDİYE BAŞKANI OLMANIZI CANIGÖNÜLDEN İSTİYORUZ HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ FATİHE YAKIŞIR BAŞKAN BARIŞ BOYACI ALLAH YOLUNUNUZU AÇIK ETSİN.

Yazan : Yavuz Algül (04 Aralık 2008 Perşembe)
Teveccühe mazhar olabilmek güzel şey... Bütün adayların böyle bir ilgiye muhatap olacak çalışmalar içersinde olmalarını diliyor, Fatih halkı için hayırlısının olmasını temenni ediyorum.

Yazan : oğuzhan yenigün (04 Aralık 2008 Perşembe)
Allah barış başkanımıza yardımcı olsun ve bu zorlu maratonu kazanmamızada.yolun açık olsun barış başkan

Yazan : eyyüp tok (04 Aralık 2008 Perşembe)
sayın barış boyacının fatih belediyesinin en iyi yöneteceğine inanıyor cani gönülden destekliyoruz yolun açık olmasını diliyoruz

Yazan : AYLA KEYF (04 Aralık 2008 Perşembe)
barış boyacı gibi hakkkı halkı temsil eden birinin belediye başkanı koltugunda olmasını canı gönülden istiyoruz

Yazan : ferhat adıgüzel (03 Aralık 2008 Çarşamba)
ben sulukuleli olarak bize hasahane konusunda yardımcıolan barış başkanımızı canı gönülden destekliyor ve sayın demire de iki çift laf edinmek istiyorum alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste hakkımız haram olsun başarılar barış başkanım

Yazan : SÜLEYMAN ERGİN (03 Aralık 2008 Çarşamba)
SAYIN BARIŞ BOYACI GİBİ DÜRÜST BİRİNİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLARAK GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ

Yazan : mehmet ozal (03 Aralık 2008 Çarşamba)
FATIH.E BARIS BOYACI GIBI DURUTS KISILIKLI HAYIR SEVER INSAN CANLISI BIR ABIMIZI BELEDIYE BASKANI OLARAK GORMEK ISTER EN IYI ICRAATLARI YAPACAGINDAN EMINOLUP ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLMASINI DILERIZ FATIHLI MANISALILAR OLARAK YANINDAYIZ

Yazan : Emin HAŞİMİ (03 Aralık 2008 Çarşamba)
Burada Hz.muhammedin bir hadisini hatırlatayım işi işin ehline veriniz diye hadisi şerif var.SN.barış boyacınında işin ehli olduğunu biliyoruz. madem işin ehlidir ve deneyimlidir ondan başkasına gitmeye gerek yoktur.cenabi ALLAH yardımcısı olsun.

Yazan : sema kara (03 Aralık 2008 Çarşamba)
Ben silivridin katılıyorum bu sene olacak olan yerel seçimlere fatih belediye başkanlıgına adaylını koymuş olan sayın barış boyacıyı canı gönülden destekliyorum bütün bu zorlukların altından kalkıcana güveniyorum ailece kendisini destekliyoruz yolu açık olsun dualarımız kendisiyle olacak herzaman

Yazan : SAVAŞ VELİOĞLU (03 Aralık 2008 Çarşamba)
DEĞERLİ ARKADAŞLAR, BAZI İNSANLARIN BELEDİYE BAŞKANI OLMASINI HALK İSTER, BAZILARINIDA HALKIN DIŞINDA KOLTUKLARDA OTURANLAR İSTER. HALKIN KİMİ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTEDİĞİ ORTADA ZATEN. FATİHTE ÖNÜNÜZE GELEN 10 KİŞİYE KİM OLSUN DİYE SORDUĞUNUZDA, BU 10 KİŞİNİN 8'İ BARIŞ BOYACI DİYOR. BU DURUMDA BARIŞ BOYACI GİBİ HAYIRSEVER VE GERÇEKTEN VİZYON SAHİBİ OLAN BİR KİŞİNİN BAŞKAN OLMASI, DEĞİL SADECE FATİH'E TÜM ÜLKEMİZE FAYDA SAĞLAYACAKTIR. BEN BARIŞ BOYACIYI YAPTIĞI BİR YARDIM VASITASIYLA TANIDIM. KENDİSİNİ HİÇ GÖRMEDİM BİLE. FAKAT O KADAR ÇOK KİŞİYE YARDIM ETMİŞKİ, OTOBÜSTE GİDERKEM BARIŞ BOYACININ YAPTIĞI YARDIMLARI KULAKLARIMLA DUYDUM. BU DURUMDA VATANDAŞIN İSTEDİĞİ KİŞİ BELLİDİR ARTIK FATİH DE. O DA BARIŞ BOYACIDIR. ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN SAYIN BAŞKANIM. FATİHLİ GENÇLER OLARAK HER DAİM EMRİNİZDEYİZ SAYIN BARIŞ BOYACI.

Yazan : fettullah saygın (03 Aralık 2008 Çarşamba)
sn barış boyacı bu zorlu yarştan alnının akıyla çıkacağı temennisindeyim o zoru zorluklarla mücadele etmeyi ve yardım severliğiyle herzaman ön plandaydı herzaman barıştan yanaydı şimdi o görev bizim biz barıştan yanayız fazilet partisi ilçe gençlik kolları saygılarımı arz ederim

Yazan : veli yiğit (03 Aralık 2008 Çarşamba)
allah yolunuzu açık etsin sayın başkanım fatihin gerçekten barışa ihtiyacı var hayırlısıyla yeni fatih belediye başkanımız barış boyacı olacaktır.hizmet adamı barış boyacı

Yazan : seçkin taşkın (03 Aralık 2008 Çarşamba)
sn barış boyacı tüm seyhan aş.personelimizin kalbi seninle herzaman yanındayız başarılar.

Yazan : hacı abdulhalim (03 Aralık 2008 Çarşamba)
dualarımız seninle barış bey

Yazan : muro (03 Aralık 2008 Çarşamba)
tabiki barış boyacı

Yazan : büyük iskender (03 Aralık 2008 Çarşamba)
genel merkezden geldi emir gider er ve demir.fatihin barışa ihtiyacı var .şimdiden başarılar...

Yazan : mevlüt duran (03 Aralık 2008 Çarşamba)
sayın barış boyacıyla aynı fesefede olduğumu belirtir onunlayız herzaman ve fatih belediyesine adam gibi adam yakışır değerli başkanım şimdiden hayılara vesile olmasını diler saygılar sunarım. saadet partisi ilçe yönetimi

Yazan : serkan sahın (03 Aralık 2008 Çarşamba)
sonuna kadar senınleyız BARIS BOYACI

Yazan : mehmet tazeoğlu (03 Aralık 2008 Çarşamba)
Siyasete, bu güzel ve necip millete hizmet etme vesilesi olarak bakanların Allah yollarını açık etsin. Barış Boyacı Fatih'te hatta Fatih'in dışında birçok yaraları sarmış, birçok dertle dertlenmiş ve siyaseti hizmet vesilesi olarak görmüştür. Kendisine bu yolculuğunda başarılar dilerim.

Yazan : hüseyin gercek (03 Aralık 2008 Çarşamba)
sayın barıs baskanım hayırlı uğurlu olsun

Yazan : mesut borçin (03 Aralık 2008 Çarşamba)
Sn.Barış Boyacı gibi hayırsever, Allah yolunda olan, hem Hakka hem Halka hizmet edinmeyi yaşam felsefesi edinmiş olan bir şahsiyetin sonuna kadar Fatih Belediye Başkanlığını hak ettiğini düşünüyorum...Fatihin ve insanlarımızın artık böyle insanlara ihtiyacı var !!!

Yazan : muhammed cihad haşimi (03 Aralık 2008 Çarşamba)
Sn.Barış boyacının istanbulun tarih kokan bir ilçede belediye başkan adayı olması fatih için çok önemli tarihten ve kültür mirasından anlayan deneyimli, tecrübeli,proje uzmanı ve kişilik sahibi böyle bir insanı kaçırmamak lazım,aynı zamanda şans kapıya gelmişken bu şansı geri tepmemek lazım.şimdiden başarılar dilerim fatih ilçesine hayırlı ve uğurlu olsun .sevgi ve saygılarımı sunarım

Yazan : gökhan aşcı (03 Aralık 2008 Çarşamba)
fatih belediyesi sayın BARIŞ BOYACI YA emanet edilmeli

Yazan : Yılmaz ADIGÜZEL (03 Aralık 2008 Çarşamba)
Fatih'e BARIŞ geliyor...diyorum ve ekliyorum arkadaşlar syn BARIŞ BOYACI ile bizzat görüştüm ve kendisinin ne kadar halk canlısı ülkesini ve milletini ne kadar önemsediğini belirtmek isterim fatih için düşündükleri gerçekten muhteşem şeyler.Bir kültür ve turizm cennetine dönüştürmeyi planlıyor ve bu sayede birçok insanımıza iş kapısı açılacak ve bırakın işi dahada önemlisi dünya çapında ülkemizin tanıtımında gerçekten önemli bir adım olduğunu vurgulamak isterim.SYN BARIŞ BOYACI nın diğer başkanlar gibi belli mevkilere geldiğinde kendisinden ödün vermiyeceğini ve halkın kendisini seçtiğini,halka hizmet için orda olduğunu bi an için bile olsa unutmayacağına eminim.bence Barış Bey sadece Fatih için degil tüm Türkiye için örnek olacak bir başkan olacak diyorum ve tekrar fatihe BARIŞ gelecek diyerek gerisini degerli halkımızın doğru kararına bırakıyorum...

Yazan : Yücel BIÇAK (02 Aralık 2008 Salı)
eski bir fatihli olarak fatihe hizmet etmediğinden sırf kendi reklamını yapmaktan başka bir hicraatı olmayan mustafa demiri kınıyorum barış boyacı başkanımızın allah yar ve yardımcısı olsun...! SAYGILARIMLA Bayrampaşalı Yücel BIÇAK.

Yazan : Hüseyin TEKE (02 Aralık 2008 Salı)
Türkiyede hala maalesef kimin Ankaradaki dayısı (Herkesin Ankaradan bir dayısı var) güçlüyse o seçliyor onun için bazı şeyler formaliteden yapılıyor.. İnşallah hayırlı biri seçilir..

Yazan : BURCU ÇETİN (02 Aralık 2008 Salı)
Sayın BARIŞ BOYACI Hak eden kazanır.Başarılar dilerimmm.

Yazan : SELAMİ DEMİR (02 Aralık 2008 Salı)
BİZ NE MUSTAFA DEMİRİ NEDE NEVZAT ERİ BİZ SÖZÜNÜN ERİ BARIŞ BOYACIYI FATİH BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.

Yazan : cemal borçin (02 Aralık 2008 Salı)
İlkesi"HALKA HİZMET HAKKA HİZMET"olan gönüllerimizin başkanı Sn:BARIŞ BOYACI'ya Fatih Belediyesi başkanlığı yolunda başarılar dilerim...

Yazan : hasan çoban (02 Aralık 2008 Salı)
ne mutlu fatihte yaşayan halka ki BARIŞ BOYACI gibi bir kardeşleri bir dostları var. hani insan bazen umutsuzluğa düşerde bir yardım eli bekler ya işte bende öyle bir durumda yardım elini syn BARIŞ BOYACI dan gördüm.Bir sağlık problemim vardı tam bir senedir ameliyat olmak için uğraşıyordum fakat birtürlü sıra bana gelmiyordu hep erteliyorlardı veişimi engellemeye başladı işimi kaybedebilirdim. 4 aysonrada çocuğum olucaktı ben bukadar sıkışmışken çareler aramaya başlamıştım.mahallemizden svilen bi tanıdığımız BARIŞ beyi önerdi yardımsever olduğu anlattı bende bir umut kendisiylen görüştüm durumumu anlattım kendiside sağolsun beni anlayışla karşıladı ve beni ameliyat olucağım hastanenin başhekimine yönlendirdi. gittim ve bir senedir sıra beklediğim hastanede bir ay içersinde ameliyat oldum sağlığıma kavuştum.ben üsküdarda olduğum halde benim elimden tutan bu el kim bilir fatihte nekadar insanın elindedn tutmuştur ve tutacaktır.fatih belediyesine BARIŞ BOYACI gibi bi başkan yakışır. TEŞEKKÜRLER BARIŞ BEY SAĞOLUN...

Yazan : jansyol.com (02 Aralık 2008 Salı)
sayın barış boyacı, tüm ajansyol.com çalışanları olarak yanınızdayız. çalışma arkadaşımıza yapmış olduğunuz yardım sonrasında, tüm ajans çalışanları olarak size hayran olduk. allahın izniyle fatih belediyesine başkan olacaksınız. ajansyol çalışanları olarak hepimiz sizin yanınızdayız. allah yolunuzu açık etsin sayın BARIŞ BOYACI...SAYGILARIMIZLA.

Yazan : jansyol.com (02 Aralık 2008 Salı)
sayın barış boyacı, tüm ajansyol.com çalışanları olarak yanınızdayız. çalışma arkadaşımıza yapmış olduğunuz yardım sonrasında, tüm ajans çalışanları olarak size hayran olduk. allahın izniyle fatih belediyesine başkan olacaksınız. ajansyol çalışanları olarak hepimiz sizin yanınızdayız. allah yolunuzu açık etsin sayın BARIŞ BOYACI...SAYGILARIMIZLA.

Yazan : mustafa ağaoğlu (02 Aralık 2008 Salı)
fatih belediyesinin fatih barış bey herşeyimizle seninleyiz seninleyiz

Yazan : zekai fidan (02 Aralık 2008 Salı)
sn BARIŞ BOYACI; çıktığınız bu yolda ALLAH'ın izni ile muvaffak olacağınıza inanıtoruz. FATİH'İMİZİ LAYIKI İLE YÖNETECEĞİNİZE, HALKIMIZI VE İLÇEMİZİ KALKINDIRMA PROJELERİNİZE İNANIYORUZ. SN BAŞKANIM YANINIZDAYIZ...

Yazan : ESER SABBAĞ (02 Aralık 2008 Salı)
Sn: BARIŞ BOYACI dürüst ilkeli ve sevecen çalışkan hayırsever gönül dostu başkan iyiki varsın seni bekliyoruz başarılar

Yazan : sait yakupoğlu (02 Aralık 2008 Salı)
fatihimize senden başkasını düşünemiyorum sayın barış boyacı

Yazan : ETHEM TEKBAŞ (02 Aralık 2008 Salı)
Ben şuna eminimki bu yarışa katılmış ve katılacak olan bütün aday adaylarının amacı Fatih'te yaşayan insanlara hiç bir ayırım yapmadan hizmet etmektir.Ancak şunu unutmamak lazımdırki her insan kendine en büyük düşman olan NEFİS taşımaktadır.İşte önemli olan bu aday adaylarının hangisinin nefsine düşman olacağının tesbitini yapabilmektir.Bu noktada bizim aklımız bize bu kritere en uygun insan olan BARIŞ BOYACI'yı işaret ediyor.ALLAH cc.hakkımızda ve haklarında en hayırlı olanı nasip etsin.Yolunuz açık olsun BARIŞ başkanım.

Yazan : mesut borçin (02 Aralık 2008 Salı)
yolun açık olsun allah yar ve yardımcınız olsun

Yazan : HÜLYA DEMİR (02 Aralık 2008 Salı)
Sayın başkanım yaptığınız iyilikler aldığınız hayır duaları elbette bir gün karşınıza çıkacak,yaptıklarınız yapacaklarınızın teminati biz bunu yürekten bilip buna türekten inanıyoruz.SİZ FATİHE FAİTH SİZE YAKIŞIYOR, YOLUNUZ AÇIK OLSUN...

Yazan : suzan çağlı (02 Aralık 2008 Salı)
seninleyiz barış bey yolun açık olsun

Yazan : eser sabbağ (02 Aralık 2008 Salı)
sayın başkanım barış boyacı mütevaziliğinle saygın kişiliğinle herzaman barışçıl duygularla yaklaşan samimiyetinle tek başkansın seni bekliyoruz seni istiyoruz şimdiden başkanlığınız hayırlı olsun

Yazan : eser sabbağ (02 Aralık 2008 Salı)
sana bu yakışır başkanım az kaldı fatih belideyisine bir tarih geliyor seni bekliyoruz başkanım şimdiden hayırlı olsun

Yazan : Mustafa YAVUZALP (02 Aralık 2008 Salı)
Sevgili Barış Boyacı kardeşim Sizi kısa süre önce tanıma şerefine nail oldum,kişiliginiz,insani yaklaşımınız,dürüst olmayı ön plana çıkartmanız,gönlünüzdeki ve yüreğinizdeki hizmet aşkından, hep biz demeniz,inançlı ve milliyetçi söylemlerle,halka hizmeti hakka hizmet olarak görmeniz beni öylesine duygulandırdıki,degil Fatih belediye başkanlığı,İstanbul Anakent belediye başkanlığına layık olduğunuz düşüncesindeyim,herne kadar ikamet adresim sizin seçim bölgeniz olmamasına rağmen herşeyimle sizi desteklemeye hazır olduğumu bildirir,yüce Allahtan başarılı olmanız için duacı olacagımı ifade ederim. Mustafa YAVUZALP

Yazan : KEREM DEMİR (02 Aralık 2008 Salı)
FATİHİ PROJELERİYLE HAREKETLENDİRECEK OLAN SN BARIŞ BOYACI NE İŞSİZ NE FAKİR NEDE YÜCE RABBİMİZİN İZNİYLE HASTA BIRAKACAK ÇÜNKÜ HEPİMİZİN ABİSİ KARDEŞİ DAYISI AMCASI.GÜLER YÜZÜ KALBİNİN AYNASI OLAN SN BARIŞ BOYACI ÖNCE SİZİ SONRA FATİHLİLERİ ALLAH UTANDIRMASIN.

Yazan : Kadir Demir (02 Aralık 2008 Salı)
AŞ İLE BARIŞ İŞ İLE BARIŞ SAĞLIK İLE BARIŞ ALLAHIN İZNİYLE FATİHE GELECEK HUZUR VE BARIŞ. SEVGİLİ FATİH`LİLER BU SEFER YANILMAYALIM VE BARIŞI BULALIM. YOLUN AÇIK OLSUN BARIŞ BOYACI.

Yazan : Fatih ACAR (02 Aralık 2008 Salı)
Hayatta en anlamlı kelime "BİZ", en anlamsız kelime ise "BEN" dir... Sayın Barış Boyacı biz dediğiniz müddetçe başarıya ulaşmamanız için bir engel yok.renkli kişişiğinizden dolayı sizi kutluyor başarışar diliyorum

Yazan : nayif örüç (01 Aralık 2008 Pazartesi)
barış boyacıyı fatih belediyesine yakırır ve fatihimiz için iyi şeyler yapacağına eminiz tşkler

Yazan : vedat berberoğlu (01 Aralık 2008 Pazartesi)
barış beyin dindar ve hayırseverliği çalışkanlığı gözardı edilmemeli

Yazan : nimet borçin (01 Aralık 2008 Pazartesi)
canımız barış bey seninleyiz

Yazan : mustafa bilbay (01 Aralık 2008 Pazartesi)
BEN İZMİRLİYİM VE ADAYLARIN HİÇRİRİNİ TANIMAM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SAYIN BARIŞ BOYACI YAPTIĞI YARDIMLAR FAALİYETLER YABANA ATILIR GİBİ DEİL SİTESİNDEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BENCE BIRAKIN FATİHİ BÜYÜK ŞEHİRE KOYMALIYDI ADAYLIĞINI BUNU EN ÇOK HAKEDEN KİŞİ BENCE BARIŞ BOYACI HERKEZE SAYGILAR

Yazan : HAKAN SABBAĞ (01 Aralık 2008 Pazartesi)
SAYIN BARIŞ BOYACI,ALLAHIN İZNİYLE BU ZORLU YARIŞTAN ALNINIZIN AKIYLA ÇIKACAĞINIZA EMİNİM, ŞİMDİDEN BAŞKANLIĞINIZ HAYIRLI OLSUN...

Yazan : PEŞENK SABBAĞ (01 Aralık 2008 Pazartesi)
değerli başkanım barış bey ,kulağa hoş gelen bu görevin allahın izni ile size çok yakışacağından da eminim....kişiliğinizin ve sorumlulunuzun bilincinde ve ciddiyetinde olmanız bu görevi layıkıyla yürütmenize en güzel dayanaktır. saygılar.

Yazan : murat demır (01 Aralık 2008 Pazartesi)
BEN AILEM VE CEVREMDEKILER FATIH BELEDIYESINE SN. BARIS BOYACI DAN BASKA KIMSEYI YAKISTIRMIYOR BIZ HER ZAMAN SENINLEYIZ BARIS BOYACI ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN... ASLINDA SN.BARIS BOYACI BU MAKAMIN DAHADA IYILERINE LAYIK.. BIZ SENI HEP SEVDIK HEP SEVECEGIZ GÖNLÜMÜZÜN BASBAKANI...

Yazan : AYSEL GÜVEN (01 Aralık 2008 Pazartesi)
değerli dostlar BARIŞ BOYACI gibi namuslu şerefli ve halkı için herzaman vazife düşkünü görev adamının FATİH'imiz için belediye başkanlığı bizler için mükemmel bir fırsattır.Haydi hemşerilerim fatihimize ışık sacacak mükemmel insan BARIŞ BOYACI'yı secme zamanı

Yazan : Selim Barisci (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Demir'le degil Baris baskanla yola devam

Yazan : AYSEL GÜVEN (01 Aralık 2008 Pazartesi)
değerli dostlar BARIŞ BOYACI gibi namuslu şerefli ve halkı için herzaman vazife düşkünü görev adamının FATİH'imiz için belediye başkanlığı bizler için mükemmel bir fırsattır.Haydi hemşerilerim fatihimize ışık sacacak mükemmel insan BARIŞ BOYACI'yı secme zamanı

Yazan : H.Demir (01 Aralık 2008 Pazartesi)
FATİH İLÇESİNE AK PARTİNİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA VAKIF,AK PARTİNİN KİMLİK VE MİSYONUNA UYGUN İCRAAT YAPACAK KİŞİNİN BARIŞ BOYACI OLDUĞUNA İNANMAMAK MÜMKÜN DEĞİL.BARIŞ BOYACI FATİHE LAYIKTIR.AKLI SELİM DÜŞÜNEN İNSAN BARIŞ BOYACIYI DESTEKLER.

Yazan : Selim Barisci (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Demir'le degil Baris baskanla yola devam

Yazan : Fatih Mehmet Simsek (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Fatihe demirle sopayla degil barisla huzur gelecek

Yazan : MEHMET AYAZ (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Sayın Barış BOYACI, Dünyanın Kültür başkenti olan İstanbul yarımadasıba yakışan tek başkandır. Barışı, kardeşliği, inancı ve hoşgörüyü tesis edecek, dinlerarası ve kültürler arası diyaloğu tesis edecek tek başkandır. Başkanlık yarışında kendisine başarılar diliyorum. http://www.mardinizm.com

Yazan : kemal ekren (01 Aralık 2008 Pazartesi)
sayın barış boyacının yardımseverliği ve çalışkanlığıyla fatih belediye başkanlığını çok iyi yürüteceğine inanıyorum. Allah yar ve

Yazan : adnan şık (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Barış BOYACI nın Fatih belediyesine çok iyi hizmet vereceğine inanıyorum.yolu açık olsun.

Yazan : Emin haşimi (01 Aralık 2008 Pazartesi)
fatihe yakışır bir başkan seçmek istiyorsanız SN.Barış BOYACI yı destekliyeceksin .arkadaşlar yanlış anlaşılmasın onun gibi belediyecilikten anlayan ve proje uzmanı bir insanı kaçırmamak lazım.şimdiden hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim.

Yazan : yavuz merkit (01 Aralık 2008 Pazartesi)
fatih belediye başkanlıgına barış boyacı gibi bir guler yuzlu ve insanların yardımına koşan bir başkan gerekir sadece secimlerde kendini gösteren başkan deyil barış boyacı gibi başkan olsun halkın arasından cıkmayan bir baba ve halkın isteyini cok iyi bilen bir başkan allah yolunuzu acık etsin

Yazan : ALİ RIZA KOLİVAR (01 Aralık 2008 Pazartesi)
BARIŞ BEY FATİH SENİNLE ŞAHLANACAK

Yazan : Fatih KABLAN (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Barış başkanım Yolun açık olsun her zaman yanındayız İnsellah Fatih te başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır.

Yazan : büyük iskender (01 Aralık 2008 Pazartesi)
fatihin barışa ihtiyacı var,fatihin sevgiye şevkate ihtiyacı var,elbette barış boyacı diyoruzzzzzz

Yazan : sezayi borçin (01 Aralık 2008 Pazartesi)
sizinleyiz barış bey

Yazan : SERDAR ERTEN (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Sayın Barış Boyacı yı yıllardır tanıyorum.Her geçen yıl kendini böylesine geliştiren ,basamakları bu denli sindire, sindire emin adımlarla çıkan bir halk adamına yakışacaktır mutlaka Fatih Belediye Başkanlığı.Zaten bunca yıldır verilen emeklerin ve daha iyi halka hizmet edebilmek adına mutlaka Fatih Belediye Başkanlığının tek adayı olarak görüyorum sizi ;şimdiden tebrikler ;Tüm halkımıza hayırlı olsun.

Yazan : harun borçin (01 Aralık 2008 Pazartesi)
barış boyacının en iyi aday oloduğuna inanıyorum çalışkan ve başarılı boluyorum

Yazan : mehmet baygut (01 Aralık 2008 Pazartesi)
başarılar.

Yazan : hamidreza (01 Aralık 2008 Pazartesi)
başarılar.

Yazan : bedirhan borçin (01 Aralık 2008 Pazartesi)
sizinleyiz barış bey

Yazan : h.ata borçin (01 Aralık 2008 Pazartesi)
şimdiden başarılar diliyorum fatih belediyesine sınırsız hizmet vereceğine inancım sonsuzdur

Yazan : hacı fehim vurgun (01 Aralık 2008 Pazartesi)
sana güvenimiz sonsuzdur barış boyacı seninleyiz

Yazan : nihat borçin (01 Aralık 2008 Pazartesi)
barış bey güvenilir ve dürüst hiç düşünmeden oyunu ver

Yazan : mesut borçin (01 Aralık 2008 Pazartesi)
yarın keşke dememek için iyi düşünün barış beyin belediyecilik ve hizmetteki çağdaş yenilikçi bilgi ve yeteneğinden yararlanın

Yazan : Ersin Misir (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Barış bey'in fatihte vermiş olduğu destekleri her zaman görmekteyiz. Başkanlığı'nı destekliyorum.

Yazan : Gülizar Özen (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Kendisi bölgemizde ne zaman derdimiz olduğunda destek istesek hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Mütevazi tavrı, sevecen ve candan insan sevgisi ile Fatihte gönülleri kazanmıştır. Çevremizde de Barış bey e desteğin arttığını görmekteyiz. Kendisini çok başarılı bulduğum için seçimlerde adaylığını destekliyorum. Başkanlığı fatihe büyük hizmet getirecektir.

Yazan : Kerem ATEŞ (01 Aralık 2008 Pazartesi)
Hizmette her zaman halkı düşünen, sadece seçim zamanı değil her zaman halka el uzatan Sayın Barış BOYACI güler yüzlü tavrı ile Fatihte çok sevilen biridir. Bir Vatandaş olarak hizmetlerini sürekli takip ediyoruz. Belediye başkanlığına adaylığı Fatih e büyük hizmetler getirecektir. Siyaseten tarafsız biri olarak en verimli aday Sayın BOYACI olacaktır. Kendisini destekliyor, başarılar diliyoruz.

Yazan : eser sabbağ (01 Aralık 2008 Pazartesi)
mütevazi kişiliğiyle saygınlığıyla ve yardımseverliğiyle en önemlisi yaptığı işlerle başarısını kanıtlamış memnuniyete odaklı çalışması insanı ön planda tutan çözüm üretmek için çaba gösteren kendini kanıtlamış olup milletin arkasında değil yanında olmayı tercih etmiş barışçıl duygularla hareket eden bir başkan allah yardımcın olsun daima yanındayız başarılar dilerim...

Yazan : DR.FARUK HÖKENEK (01 Aralık 2008 Pazartesi)
ben bir hekim olarak gerek aile yaşantısıyla örnek gerekse tarihi eserlere sahip çıkarak geçmişinşi modern projeleriyle geleceği memenun eden tek belediye başkanı olarak görüyorum eyüpte tekrar BARIŞ BOYACI DİYORUM

Yazan : mahmut tatlısu (01 Aralık 2008 Pazartesi)
geçmişte yaptıkları geleceğimizin teminatıdır. halktan aldığını halka veren yönetim vizyonuna sahip belediyecilik anlayışıyla değerli bir başkanımız. tabiki sn. BARIŞ BOYACI,ya saygılarımla,

Yazan : ayşe çelik (01 Aralık 2008 Pazartesi)
İnşallah yeni belediye başkanimiz sen olursun ailemizin bütün oyları sen den yara inşallah başarırsın

Yazan : gülay kasıbeyaz (01 Aralık 2008 Pazartesi)
fatıh beledıyesının sana ıhtıyacı var BARIS BOYACI komsularımızla cemaatımızle hep senınleyız dualarımız senınle barıs baskan allah yolunu acık etsın.

Yazan : temel hamzaogulları (30 Kasım 2008 Pazar)
sn. BARIS BOYACI adam gıbı adamdır. Kendısıne minnettarım. benı tanımadıgı halde kendı partısınden olmadıgım halde ablam ve kardesım bana sahıp cıkmadıgı halde öz babam kadar bana yardımcı oldu. ALLAH ta ondan razı olsun. BARIS baskanım emretsın ölümüne kadar varım...

Yazan : sezai yakupoğlu (30 Kasım 2008 Pazar)
fatih belediyesini en iyi şekilde idare edeceğine inandığım tek kişi barış boyacı

Yazan : mahmut tatlısu (30 Kasım 2008 Pazar)
geçmişte yaptıkları geleceğimizin teminatıdır. halktan aldığını halka veren yönetim vizyonuna sahip belediyecilik anlayışıyla değerli bir başkanımız. tabiki sn. BARIŞ BOYACI saygılarımla,

Yazan : Haluk Geçit (30 Kasım 2008 Pazar)
Fatihin TEK BİR Başkanı Olabilir Oda BARIŞ BOYACIDIR. AİLESİNİ YÖNETEMEYENLER FATİHİ NASIL YÖNETSİNLER. BARIŞ BOYACI HEM SÜPER BİR AİLE REİSİDİR HEMDE SÜPER BİR BABADIR İŞTE FATİHEDE BÖYLE BİR BAŞKAN YAKIŞIR. (BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM)

Yazan : Güler Hökenek (30 Kasım 2008 Pazar)
Sayın Barış BOYACI özü sözü bir, güler yüzlü, yardımsever kişiliği ile hak yolunda ve halk için büyük bir azimle çalışan Syn BARIŞ BOYACI´nın içtenliği, dürüstlüğü, geleceğe yönelik güzel ve halkı için en iyisini yapacağına inanıyorum. Fatih Belediye Başkanlığını hakettiğini düşünüyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Şimdiden tebriklerimi sunuyorum SYN BARIŞ BOYACI ve başarılarınızın devamını diliyorum. ALLAH yolunuzu açık etsin.

Yazan : nurhan genç (30 Kasım 2008 Pazar)
eger gerceklerı söylemek gerekırse hakıkatlı bır baskan fatıhe gelecekse bu kısı sn.BARIS BOYACI dan baskası olmaması gerekır olmasın da ..

Yazan : semra kaya (30 Kasım 2008 Pazar)
SN. BARIS BOYACI FATIHIN SANA IHTIYACI VAR ..

Yazan : nur akkuş (30 Kasım 2008 Pazar)
FATIH E SN. BARIS BOYACI YAKISIR.

Yazan : Dr.Mehmet Cenk Deliküçük (30 Kasım 2008 Pazar)
Sayın Barış Boyacı'nın Fatih Belediye Başkanı olarak getireceği yeni vizyonu şimdiden görür gibiyim..Bir doktor olarak da sağlık konusunda önemli adımlar atacağına eminim.Akp'li olmamama rağmen,kişilerin partiler üstü olduğu inancımla başarılı bir başkan olacağını ve insanüstü gayretle her zaman olduğu gibi hiç bir siyasi amaç gütmeden özveriyle toplumun her kesimine hizmet edeceği hususunda en ufak bir tereddütüm yoktur.Şimdiden hayırlı olsun.. Dr.Mehhmet Cenk Deliküçük Tüberküloz Danışma ve Dayanışma Derneği Başkanı www.tuberkuloz.org

Yazan : Tuğba Erkem (30 Kasım 2008 Pazar)
Mütevaziliği,güler yüzü,samimiyeti ve çalışkanlığıyla 2009 yerel seçimlerinde Fatih Belediye Başkanlığı koltuğunda herkesin Barış Babası Abisi,Sayın Barış Boyacı'yı görmek istiyoruz.Yolunuz açık şansınız bol olsun...

Yazan : mesut borçin (30 Kasım 2008 Pazar)
fatih belediyesine çok yararlı olacağınıa hizmet te sınır tanımadan çalışacak tek aday diyebilirim sayın barış boyacının başkanlığını şimdiden kotluyorum fatih belediyesinin barış boyacı gibi bir başkana ihtiyacı var

Yazan : necla borcın (30 Kasım 2008 Pazar)
2009 yerel secımlerınde sn.BARIS BOYACI nın beledıye baskanı olmasını gönülden ve yürekten ıstıyoruz.Dualarımız hep senınle BARIS BOYACI allah yolunu acık etsın...

Yazan : necla borcın (30 Kasım 2008 Pazar)
2009 yerel secımlerınde sn.BARIS BOYACI nın beledıye baskanı olmasını gönülden ve yürekten ıstıyoruz.Dualarımız hep senınle BARIS BOYACI allah yolunu acık etsın...

Yazan : Tayfun Çur (29 Kasım 2008 Cumartesi)
Sn.Barış Boyacı gibi hayırsever, Allah yolunda olan, hem Hakka hem Halka hizmet edinmeyi yaşam felsefesi edinmiş olan bir şahsiyetin sonuna kadar Fatih Belediye Başkanlığını hak ettiğini düşünüyorum...Fatihin ve insanlarımızın artık böyle insanlara ihtiyacı var !!!

Yazan : Selim Fazıl (29 Kasım 2008 Cumartesi)
Baris Boyaci. Kalp kirmayan, ilgili, şefkatli, samimi, güleryüzlü, boş çevirmeyen, hizmet ehli, birleştirici, kucaklayici ve isminin eri, BARIŞ elçisi. Fatih Belediye Başkanlığı sana az gelir. Sen öyle bir ol ki. Başkan ol, hakim ol, savcı ol, polis ol, doktor ol, avukat ol... Herşey ol ki bu memleket düzelsin. Herşey ol ki herkes adam görsün, tanısın, bilsin. Herşey ol ki torpillinin, zenginin, arsızın değil herkesin işi görülsün. Herşey ol ki eşitlik olsun, adalet olsun. Herşey ol ki ortalık hizmet dolsun, güllük gülistanlık olsun. Ama bilirim. Hayal bu ya, olamazsın. Ne yapalım Barış baskanim, canımız sağolsun. O zaman Fatih Belediye Başkanı ol da hiç olmazsa diğerlerine örnek olsun. Sana inanıyoruz, güveniyoruz, seninleyiz. Allah yolunu açık etsin.

Yazan : Yüksel PULATKAN (29 Kasım 2008 Cumartesi)
Tabiki belediye başkanımız olarak artık hak eden barış BOYACI kardeşimiz olsun. Yaradılıştan ALLAH vergisi kişisel pozitif enerjiyi saymaz isek,ondaki yardımlaşma duygusu,insana olan saygı ve sevgiyi siyasetin dışında olan bir tavır olarak kendisini yakından tanıma fırsatım olduğu zaman ilk gördügümde anlamış ve hissetmiştim. Barış kardeşimi tanıdığım çevrem ve daha sonra tanıyacağım insanlar kim olursa olsun her zaman desleklemeleri için çalışmalarda bulunacağımı burada belirtmiş olmaklada kalmayacağimı sizlerle paylaşmak istedim. Kardeşler inanın öbür adaylarda tabiki bizim kardeşimiz,ağbeyimiz,dostumuz. Fakat Barış kardeşimi yeni tanıdım ve ondaki inanılmaz birşeyler yapma potansiyelini ve arzusunu ben daha önce şimdiki başbakanımız R.Tayyip ERDOĞAN'ın şahsında görmüştüm. Demek istediğim şu'ki böyle ALLAH'ın adını dilinden düşürmeyen,İsanların bir problemini çözerken yardımcı olabilmiş olmanın mutluluğunu yüzünden okuyabildiğim ender şahsiyetlerden biri olan BARIŞ BOYACI kardeşimin artık önünün açılması lazımdır.Ve zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. Eğer hizmet etme bazında önünü açmaz isek inanın bürokratik anlamda olsun, manevi anlamda olsun kısıtlı olmanın sıkıntısı onun gibi insanların hazzını ve hızını kesemez ama,hizmete susamış insanımızın hakkını yemiş oluruz. YOLUN AÇIK OLSUN BARIŞ KARDEŞİM. ÖNCE ALLAH, SONRA KARDEŞLERİN BİZLER HERZAMAN YARDIMCINIZ YANINDAYIZ. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.DUALARIMIZ SENİNLE. HOŞÇAKAL.

Yazan : ziver merkit (29 Kasım 2008 Cumartesi)
sayın barış boyacının 2009 yerel secimlerinde fatih belediye başkanı olması dileklerimle ve fatih belediye başkanlıgına böyle bir hayırsever bir başkan gerekir allah yonuzu acık etsin

Yazan : MEHMET AYAZ (29 Kasım 2008 Cumartesi)
Mütevazi kişiliğiyle, dürüstlüğüyle, alçak gönüllülüğüyle, yardımseverliğiyle, üstün cesaretiyle, geleceğe umut veren projeleriyle ve her şeyden önemli Sevecen ve güler yüzlülüğüyle iş hayatımda 10 yılımın geçtiği (İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü) İstanbul Yarımadası (Eminönü+Fatih) Fatih ilçesine yaraşır Belediye Başkan Adayı Sayın Barış BOYACI'ya başarılar dilerim. Fatih İlçesi halkını ise Başkanın iyisinden anladıkları için onları tebrik ediyorum. www.surgucum.com

Yazan : yalcın genc (28 Kasım 2008 Cuma)
YARDIMA EGİLMEDİKÇE HAYATTA KİMSE DİK DURAMAZ. BANA BALIK YEDİRME BALIK TUTMAYI OGRET. ne guzel atasozleri bunlar. bunları yapabilenler hem de karşılıksız insandır, adamdır. ADAM GİBİ ADAM bu tabir seninle ozdeşleşiyor sevgili BARIŞ BOYACI. BENİM CAN DOSTUM, ZIT KARDEŞİM. ONUN AÇIK, UFKUN GENİŞ OLSUN. SAGLIK DOLU GUNLER SENİN OLSUN. MUTLULUKLARINLA SUSLENSİN BAŞARILARINLA BUTUNLEŞSİN

Yazan : Ümit Sabbağ (28 Kasım 2008 Cuma)
Sayın Barış Boyacı'ya Fatih Belediye Başkanlığı yolunda başarılar dilerim.Allah yolunu açık etsin.

Yazan : mustafa kılıç (28 Kasım 2008 Cuma)
2009 da Yerel Seçimler gerçekleşecek. Bu yerel seçimlerde kazananlar olacak kazanamayacaklar olacak. Önemli olan Ahlaki ve Etik değerler içinde geçekleşen bir seçim olsun kazananında kazanmayanında kalpleri incinmesin ilerde pisman olunacak sözler sarfedilmesinler. Bu tabi bir seçim atmosferi içerisinde olmasını arzuladıklarım. Ama şu bir gerçek ki bu seçimlerin sonucu ne olursa olsun BARIŞ BOYACI Beyefendi hakkında ki düşüncelerim değişmeyecek. Bana göre adam gibi adam küçükle küçük büyükle büyük olan mütavazi bir kişilik. Anadolunun bağrında yetişmiş yiğit bir delikanlı Yardım etmeyi kendine görev bilen karşılıgınıda yanlız Allah (CC) bekleyen bir insan Onunla tanışmaktan dolayıda mutluyum Yerel seçimlerde başarılı olsun veya olmasın onun hakkında ki bu kanaatim değişmeyecek. O her zaman benim BARIŞ Abim olarak kalacak. Dünya iki kapılı bir han bir kapısından girilip konaklanan diğer kapısından zamanı gelince çıkılan Mühim olan bu dünyada insanın arkasından güzeliklerle anılmasıdır. Baki kalan şu kubbede bir hoş seda bırakmasıdır Ebedi aleme göçünce arkasında insanlık için bıraktığı güzel eserlerle anılmasıdır.Yerel seçimlerde Fatih e talip olacakların bu halisane düşünceler içinde olması arzusundayım Her tarafı tarih kokan, kültürlerin birleştiği nokta, Manevi değere sahip yarıadaya FATİH semtimizin yörel yönetimine talip olan Sayın BARIŞ BOYACI ya bu yarışta başarılar diliyor. BARIŞ BOYACI FATİH İLÇEMİZE BAŞKAN SEÇİLİRSE İNANIYORUM Kİ BİR ÇOK GÜZELLİKLER SUNACAKTIR. İNANIYORUM Kİ SUNACAGI GÜZELİKLERLE FATİHİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEKTİR. 1940 LI YILLARDA İSTANBUL DA YASAYANLARIN İLGİ DUYDUĞU VE İKAMET ETTİĞİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE YENİDEN GELECEGİ DÜŞÜNCESİNDEYİM BARIŞ BOYACIYA HALKA HİZMET HAKKA HİZMET YARIŞINDA YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM. ALLAH (CC) UTANDIRMASIN SAYGILARIMLA MUSTAFA KILIÇ

Yazan : sedat erbağ (28 Kasım 2008 Cuma)
allah yolunuzu açık etsin sayın başkanım fatihin gerçekten barışa ihtiyacı var hayırlısıyla yeni fatih belediye başkanımız barış boyacı olacaktır.hizmet adamı barış boyacı

Yazan : mehmet likoğlu (28 Kasım 2008 Cuma)
sizin gibi saglıkla insan ilişkileri ile alakardar olan birini başkan görmek isteriz.

Yazan : derya arıkan oglu (28 Kasım 2008 Cuma)
başarılar

Yazan : melek keyf (28 Kasım 2008 Cuma)
başkaım siz sadece fatihe degil her makama yakışırsınız hayırlısı olsun

Yazan : Hülya DEMİR (28 Kasım 2008 Cuma)
İlkesi"HALKA HİZMET HAKKA HİZMET"olan gönüllerimizin başkanı Sn:BARIŞ BOYACI'ya Fatih Belediyesi başkanlığı yolunda başarılar dilerim...

Yazan : SAVAŞ VELİOĞLU (28 Kasım 2008 Cuma)
SAYIN BARIŞ BOYACI GİBİ HAYIRSEVER BİR KİŞİNİN FATİH BELEDİYE BAŞKANI OLMASI HEPİMİZİ MUTLU EDECEKTİR. BİZ FATİHLİ GENÇLER OLARAK BARIŞ BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ.

Yazan: Muammer AY m_ay1976@hotmail.com - IP kayıtlı
12/20/2008 - 1:34:05 AM
Kendim bir işitme engelli biri olarak şimdiye kadar hiç bir siyasetçinin biz engellileri duymadıklarını sadece kendi çıkarları için hep kullanıldığımızı anladık. Ama bir kişi hariç oda BARIŞ BOYACI'dır. Samimiyetini hep gördük.Ne zaman kapısını çaldıysak zor günlerimizde bizi yanlız bırakmadığı için kendisini Tüm İstanbul'da yaşayan işitme engelliler adına şükranla kutluyorum. İşitme Engelliler Federasyon Başkanı Muammer AY

Yazan: enver akman enverakman@hotmail.com - IP kayıtlı
12/11/2008 - 10:10:31 PM
fatih icin bence şans ben barış boyacıyı gıyaben tanırm.hakkında kötü bişey duymadm aksine yardm sever olarak duydum ilçemiz için hayrlı olsun ben sonuna kadar destekliyorum

Yazan: yılmaz genç genç_23@mynet.com - IP kayıtlı
5/20/2008 - 7:36:27 PM
Ben Fatih'te okuyan bir üniversite öğrenciyim.Bize gerçekten hizmet verecek kişilerin seçilmesinden yanayım.Bu anlamda Barış Boyacı bey efendinin seçilmesini isterim.Hizmet insanı olmak kolay olmasa gerek.Bu işe gecesini gündüzünü katıp var gücüyle çalışmak;kısaca bu işi hayatının gayesi etmek.Ama bildiğim tek bir şey var,sevgili Atamızın dediği gb "Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar"..Sevgili Barış Abimden söz ediyorm;hizmetlerinin devamı dileğiyle,Saygılar..

Yazan: YÜKSEL yüksel34@hotmail.com - IP kayıtlı
5/12/2008 - 12:02:28 AM
SN. BARIS BOYACI abimizi gerçekten canıgönülden kutluyorum. benım fatıhte cumartesi ve persembe pazarında sebze ve meyve tezgahım var. anlayacagınız gercekten halka hızmet eden bır esnafım. bızım sıkıntımızı anlatmak ıstedıgımız ınsanların ıcınde bızı dınleyen tek ısım BARIS BOYACI oldu . ben oyle sıyaset agzı nedır bılmem tek bıldıgım bızım ıcın gercekten güzel projelerı oldugu ve derdımıze derman olmak ıcın gerceken cabaladıgıdır . bunu gozumle gormesem hıckımse bana bunu ınandıramazdı cunku bugune kadar sıkıntılarımızı anlatmak ıcın kapısını caldıgımız cok yerden gerı donduk. bazıları bızı kaale bıle almadı. Barıs abımız sahsen tanıdıgım bırcok meslektasıma ıs ımkanı ve huzur ıcınde calısabılme fırsatı vermıstır, bırcok aılenın duasını kazanmıstır. gercekten hakettıgımız degerı ve saygıyı ben bırtek kendısınde gördum . Allah BARIS BOYACI dan kat kat razı olsun gercek esnafın halınden anlayan herkesı dınleyıp cozum uretmek ıcın cabalayan bır devlet adamı. TÜRKİYE CUMHURİYETININ bazı makamlarını gercekten hakeden bır abımızdır. Allahım onun önünü acsın ve bu ulkeye verdıgı hızmetlerın layıgına kavusur ınsallah .

Yazan: ö.faruk Boyacı miranmirboy@hotmail.com - IP kayıtlı
5/10/2008 - 11:44:01 PM
sn.Barış Boyacı ben cizreden sizin yakın akrabanızım sizin bulunduğunuz yerde bu kadar sevilmeniz ve böylesine önemli yerlere geldiğiniz için sizinle aynı soyadını taşıdığım için çok gururlandım. bu zorlu yolda allah yarsımcınız olsun . inş. belediye başkanı olursunuz ve hizmetlerinizi yapmaya devam edersiniz . allhın rahmeti ve selameti üzerinizde olsun.

Yazan: recep tekın rcept@gmail.com - IP kayıtlı
5/7/2008 - 3:59:45 PM
allah cıktıgınız bu yolda yar ve yardımcınız olsun ve sımdıden hayırlı olsun sayın fatıh beledıye baskanımız barıs boyacı bey

Yazan: EMİNE GÜVEN eminemehmet@hotmail.com - IP kayıtlı
5/2/2008 - 12:48:14 AM
Yüce rabbım BARIS BOYACI abımızde bınlerce defa razı olsun. Abimiz diyorum cunku benım abım yok ancak o bana hıckımsenın yapmadagı abiliği yaptı. 1 sene önce erken dogum sancım tuttu. Allahım nekadar buyukmus kı zamanında BARIS BOYACIYI karsımıza cıkarmıs . hıcbır hastaneye kabul edılmedım acılen ewden cıktıgımız ıcın . nerdeyse hastanenın bahcesınde taksının ıcınde doguracaktım . esımın aklına hemen BARIS BOYACI abım gelmıs ve kendısıne telefon actı. Evinden yatagından kalkıp hastanenın önune geldı o gecen zaman nasıl aktı hıcbırınıze anlatamam. ALlah bınkere razı olsun kendısınden . maddı durumumuz da pek ıyı degıldı hemen benı hastaneye aldırdı ve gereklı butun ıslemlerı yaptırdı. kendıme geldıgımde BARIS BOYACININ butun hastane masraflarını karsıladıgını soyledıler bana . O an esıme bagırdım oglumuzun adı BARIS olacak dıye , kendısının verdıgı tepkı coktan barıs oldu bıle dedı bana . Barıs oglumuzda Allahın ıznıyle BARIS BOYACI abım gıbı vatanına mılletıne gercekten hayırlı sözde degıl özde bır insan olur. . . Allah BARIS bey ve onun gıbı vatan evlatlarından razı olsun . .

Yazan: kadir TÜRK k_turk_76@hotmail.com - IP kayıtlı
4/30/2008 - 3:00:07 PM
BARIŞ BOYACININ EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ: 1.MÜTEVAZİ 2.ÇALIŞKAN 3.GÜLERYÜZLÜ 4.TEŞKİLATÇI 5.HİZMETKAR 6.DERT BABASI 7.AŞIRI İYİNİYETLİ(FAZLASI ZARAR) 8.KONUŞKAN YALNIZ BİRAZ FAZLA UZATIR :) 9.PLANLI PROGRAMLI 10.CÖMERT(BUDA ÖNEMLİ) O YÜZDEN BARIŞ BOYACIYI İYİ BULURUM SAYGI VE MUHABBETLERİMLE..

Yazan: SAİD mirbotan73000@hotmail.com - IP kayıtlı
4/28/2008 - 7:30:51 PM
Sn Başkan BARIŞ BOYACI abime şimdiden başkanlık yolunda başarılar diliyorum. önemli bir konuya değinmek istiyorum ben bir mağdur olarak şuan başkan olan Sn MUSTAFA DEMİR beyle görüşmek isteme'me rağmen bir türlü görüşemedim yardıma ihtiyacım vardı her nedense sürekli engellere maruz kaldım şuna inanıyorum sn BARIŞ BOYACI elinden geldiğince millete ve yardıma ihtiyacı olanlara kucak çacağına tüm yüreğimle katılıyorum.

Yazan: YASEMİN KUNDAKÇIOGLU Yasemin_78@hotmail.com - IP kayıtlı
4/27/2008 - 3:31:30 AM
SN. BARIŞ BOYACI ABİMiZLE BENDE TANİSTIM AMCAMIN hastalığı sebebıyle tanıştım. Yeşil karne alamamadığımız icin ameliyatı yaptıramıyorduk BARIŞ abi sayesınde amcamı ameliyat ettirebıldik amcamın hayatta olmasını önce ALLAH'a sonra BARIŞ abiye borcluyuz. Dünya iyisi bir insan, beni tanımıyorken hic bir menfaat beklemedn bana yardımcı oldu. ALLAH ondan razı olsun, benim ve ailemin bütün duaları onunla. . . .

Yazan: FatihLi recep@hotmail.com - IP kayıtlı
4/26/2008 - 11:24:37 PM
FATIHIN DE FATIHLILERINDE KENDILERI ICIN YAPACAGI EN GERCEKCI VE YARARLI SECIM ANKETINDE BIZE KANITLADIGI GIBI BARIS BOYACI OLACAKTIR. KENDIM BIZZAT UFAK BIR YARDIM ISTEMEK ICIN YANINA GITTIGIMDE GERCEK BIR FUKARA BABASI VE IDEALIST BIR YAPIYA SAHIP OLDUGUNU GÖRDÜM. BEN BIR FATIH SAKINI OLDUGUM ICIN BILIYORUM BUGUNE KADAR FATIHTE YAPILAN BUTUN GUZEL ISLERDE KENDISININ IMZASI VARDIR . . UMARIM HAKETTIGI MAKAMA ULASIR HEM PARTI HEMDE HALKIMIZ ICIN HAYIRLISI NEYSE BARIS BOYACI BUNA VESILE OLUR . .

Yazan: Burcu Salihoglu b_burcu_b@yahoo.com - IP kayıtlı
4/22/2008 - 6:12:36 PM
Haa bideee buradaki bir yorumcnun yazdiklari cok mantiksiz bence.Fatih belediyesini 2 kişinin yakisacagini söylemis sanirm.Ama zaten mustafa demirdn kimse memnun diil.Ben Fatihte ogrencym.Ve herkes başkana kizgin.Diger ismi tanimiorum ama bence en iyi başkan BARIŞ BOYACI diorum.. swgilrrr..

Yazan: Burcu Salihoglu b_burcu_b@yahoo.com - IP kayıtlı
4/22/2008 - 6:09:51 PM
Barış Boyacı'yı kisa zmn once tndim.Kendisi gercekten mukemmel bir insan.. Neden derseniz hiçbir beklentisi olmadan ailemle ilgili o kadar çok yardimci oldki anlatamm.Umarim baskan olur.

Yazan: bahadır sirver@hotmail.com - IP kayıtlı
4/21/2008 - 9:39:21 PM
sevgili arkadaşlar sayın boyacının fatihi gerçekten hizmetle ne kadar yücelteceğini hepiimz biliyoruz bunları saymaya gerek yokk sayın demirin belediye başkanı olduğu haldfe yapamadığı hizmetleri sayın başkanımız yapmakta şuan ankette ama yarın sandıkta biirnci olacağına canı gönülden inanıyorum yolun açık olsun sayın BARIŞ BOYACI

Yazan: Erdem Sönmez sönmezerdem@mynet.com - IP kayıtlı
4/19/2008 - 3:40:36 PM
Erdemli Bazı kesimler çıkarları uğruna toplumsal değerleri kullanmaktan çekinmezken bu ülkede hala hizmetin sorumluluğunu omzunda taşıyabilecek birileri olduğuna inanıyorum. Sevgili hemşerilerim; bu anlamda Fatihlilere yakışacak bize özlediğimiz tüm değerleri geri getirecek tek aday Sayın BARIŞ BOYACI'dır. Üstelik bunları sadece politika olsun diye değil yıllardır yaptığı hizmetlerle halka ne kadar yakın olduğunu göstermiş İdealist bir insan olarak söylüyorum. Bizi ancak; bizim içimizden biri gibi yaşayan anlayabilir. Tüm insanların hasret çektikleri Barışın gerçekleşmesi dileğiyle.

Yazan: ismail seferoğlu sefer_ismail@gmail.com - IP kayıtlı
4/16/2008 - 2:40:48 PM
hayırlı olsun sayın boyacı sayın serancı'nın de ısımlerını zıkretmıs oldugu baskanlar dahıl (sayın demir , sayın er ) mevcut bircok beledıye baskanının başında bulundugu kurulusların ımkan olanaklarıyla dahı yapamadıklarını ( iş,aş,yardım, hastahane,burs... vs ) sız kıt ımkan ve olanaklarla yapıyorsunuz.sızın fatıhe baskan gelmenızle bırlıkte fatıh'ın ıstanbul degıl turkıyenın goz bebegı olacagı kanısındayım cok guzel projelerınız var gerek yerel gerek ulusal basından bunları takıp edıyorum sayın serancı'yada sadece sızın sıtenızı az bıraz gezmesını tavsıye edıyorum www.barisboyaci.com burada projelerınızı bıraz olsun gorur

İlgili Haberler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum