3 Ocak 2009

FATİH AK PARTİ TEŞKİLATINDA, BARIŞ İÇİNDE YARIŞ

http://surgucum.googlepages.com/BarisBoyaciadaytanitim1.JPG

Ak Parti Fatih İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Aday Adayı Tanıtım Toplantısı oldukca coşkulu geçti. Oğuzhan Caddesinde bulunan Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde yapılan toplantıya ilgi büyüktü. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda aday adaylarına 7 dakikalık konuşma süresi tanındı. Toplantıda Ak Parti Fatih İlçe Başkanlığı yöneticilerinin yanı sıra her kademeden teşkilat mensupları da hazır bulundu.

Tüm aday adaylarının bulunduğu tanıtım toplantısına Barış Boyacı damgasını vurdu. Yoğun bir ilgi ve sevgi ile salona giren Barış Boyacı’nın yaptığı konuşma sık sık alkışlarla kesilirken salonda büyük bir heyecan hakimdi. Barış Boyacı yapmış olduğu konuşmada “Barış Boyacı teşkilatın demirbaşıdır. İşte bu yüzden arife tarif gerekmez. Biz zaten on yıllardır biriz, beraberiz. Ve bundan sonra da her an birlikte olacağız.” diyerek Fatih için 5 dev proje ve 148 farklı proje geliştirdiğini açıkladı. Salonda büyük ilgi ve heyecan ile dinlenen Barış Boyacı yine yoğun bir alkış ve tezahürat eşliğinde konuşmasını bitirdi ve kürsüden indi.

Gecenin sonunda oluşan genel temayül ise Barış Boyacı’nın Fatih Belediye Başkan Adaylığının kabul gördüğüydü.

http://surgucum.googlepages.com/BarisBoyaciadaytanitim2.JPG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum